Aslında şaşırdığım bir olay değil Ama bu şekilde beklemiyordum açıkçası. bundan 4 ay önce işlerimi bırakacağım diye bir konu açmıştım. Google ads işlerimi SIFIRDAN arkadaşıma öğretip hiçbir komisyon almadan müşterileri de ona yönlendirdim. Yönlendirirken bana kullandığı cümle şuydu komisyon almıyorum diye bir şey yoktur ben sana %30 vereceğim. Gönderse bile geri gönderecektim o ayrı bir konu. Neyse ortalama 100 bin kazandığını söyledi 2 ay sonra. Yine aynı cümleyi kullandı ortalama 5 bin karta iade gelecek gelsin sana para göndereceğim ve yine göndermedi. Umrumda da değil. Benle ticaret yapanlar parayı önemsemediğimi bilirler. Neden para konusunu şuan söylememdeki neden benim "sitelerim üzerinden iş yapıyoruz paraya sıra gelince de yarı yarıya bölüşüyoruz" dedi. Yarı yarıya bölüşüyoruz dediği şey de toplam bana gönderdiği 2 bin tl civarıdır. Ben yukarıdaki olayla arasındaki tutar farkına rağmen ona yine bunla ilgili bir şey yazmadım.

Her şeyi bilgisayarına bağlanıp yaptım ki görsün öğrensin diye onu kullandığımı ima etti.

1 ay önce bunu yazdı ve şuana kadar yapmış olduğumuz tüm iş fikirlerinden de kaçan kendisiydi. Neyse şirketi 2 hafta önce kurdu. Onu da benim ısrarımla kurmuş öyle söylüyor. Bu attığı mesajı unutarak... Anladığım kadarıyla hayal dünyasında yaşıyor.
Söylenecek çok şey var da neyse uzatmaya gerek yok. Ona da söyleyecektim kalbini kırmak istedim yazdıklarını okumadan aynen ben hatalıyım diyerek kinayede bulundum. Demin okudum ki gerçekten hatalı beni görüyormuş. Son olarak da sen arkadaşlık dostluk vs. ne bilmiyorsun adam olsan karı gibi kaçmazdın yazmış. Bu mesajı okumuş olsaydım ağzıma ne geliyorsa söyleyecektim. İyi okumamışım. Umarım bu konuyu okur da hatalarının farkına varıp ilerideki tanışacağı insanlara da aynı şeyi yapmaz.

Hiçbir bilgisi olmayan, her şeyi sizin yaptığınız biri size "sitelerim üzerinden iş yapıyoruz paraya sıra gelince de yarı yarıya bölüşüyoruz" böyle bir cümle kursa ne yapardınız?

Edit: Sinirden biraz karışık yazmış olabilirim.