Merhaba arkadaşlar.
7.7 büyüklüğündeki Kahramanmaraş depremini yaşadğım ve günlerce yaşadğım hüzüntüyü çaresizliği kelimelere dökemediğim herşey nasıl anlatılır bilmiyorum.
https://www.r10.net/off-topic/354770...yin-birde.html
Buradaki konuda yaşadıklarımı anlatmıştım. En acısı giden malka mülke paraya üzülmüyorum. Aynı anneden aynı babadan olma genç yaşındaki kız kardeşim depremde Nurdağında yıkılan evlerinde enkaz altında kalmıştı ve en son geçen zamanların arkasından çıktığında nefes alması bile zorlaşmışken kaldırıldığı hastanede dün itibariyle şehit oldu. Nasıl dayanılır nasıl ayakta kalırım bilemiyorum ama inanın ki yaşanan olaylarda yaşadıklarımda yaşananlarda malesef artık nefes almakta bile güçlük çekiyorum.
Arkasında bıraktığı 1 tane yetim ve daha yeni anaokulundan bu yıl birinci sınıfa başlayacaktı. 6 yaşındaki yeğenimin anne anne diye sürekli ağlayarak tekrarlamasına artık dayanamıyorum.
Sizlerde ölen kardeşime ve depremde hayatını kayıp eden bütün şehitlerimiz için dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar. Bu süreçte ne kadar sağlam kalmaya çalışşam da artık dayanamıyorum.
Allah rahemt eylesin. Peygamber efendimize komşu eylesin inşAllah.