3 gün önce forumdan birinden bir site aldım.
Domain ve hostun süresinin bitmesine 3 gün süreleri vardı.
Hostu odeaweb üzerinden 2 dk'da transfer ettik. Sıra domaine geldi.
Asla çalışmam dediğim firmalardan birisidir Natro. Ama domain natrodaymis. 3 gün sonra süresi biteceği için başka firmaya transfer işlemi de yapamıyorum.
Natro hesaplar arasında transfer edelim dedik. 3 gündür gelmedi. Karşı taraftan transfer ettiğine dair ss var elimde ama bana bir türlü doğrulama maili gelmiyor hesabıma geçmesi için. Karşı taraftan telefonla da aradı adamları hatta.
En son ben de destek talebi oluşturdum. Durumu güzelce izah ettim bugün transfer edip yenilemezsem site kapanacak domain düşecek diye.
Otomatik cevap göndermişler...
Bu siteye vakti zamanında 100 dolarlık script alınmış, 2 yıldır emek harcanmış, içerik girilmiş, backlink alınmış ve göz göre göre çöp oluyor.
Ben şimdi bu sitenin fişini çekiyorum, verdigim parayı da çöpe atıyorum. Bir daha sizle çalışanı diyor ve konuyu kapatıyorum. Bu kadar amatörlük olmaz yahu.
alan adını x kişisinden transfer ediyorsanız ve o x kişisi onay vermediyse süreci uzattıysa ve sorun bundan kaynaklıysa hocam ? Daha önce başıma geldi çünkü firmada suçu ararken karşı taraf ben onay vermedim ki demişti bana.