28 Şubat Salı günü hepsiburada.com üzerinde satış yapan bir aracı üzerinden monitör satın aldım. Monitör bugün elime ulaştı,
kurulum için kutuyu açtığımda kutunun için hdmi kablosu, power kablosu, kurulum klavuzu ve garanti belgesinin eksik olduğu gördüm. Devamında eksik ürün talebi açıp kuruluma devam ettim. Monitörü kurup çalıştırdığımda ekranın ortasından aşağısına mavi bir çizgi olduğunu gördük. Kablo değiştirdik aç kapa yaptık ama çizgi maalesef gitmedi. Ürün için hemen iade talebi verdik ama hepsiburada.com müşteri hizmetleri ürünü kurulum ekibinin kurması gerekiyordu iade olmayabilir gibi saçma bir şey söyledi bana

Casper yetkili servisi şehrimde zaten yok. Bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim başına gelen var mıdır daha önceden ? Ürünü yarın gelip teslim alacaklar ve aracı firmaya gönderecekler onlarda kontrol edip haber vereceklermiş. Yani en az 10 gün beklenecek bide üstüne ürünü taksitli kredi kartımdan aldığım için bana para da 12 ayda taksit taksit ödenecek

Edit: Aracı firmaya telefon yolu ile ulaşamadım maalesef
Edit2: Firma eksik ürün diyerek iade talebini yokuşa sürecek diye çekiniyorum
Ürün LİNKİ
Selamlar, monitör de servis kurmalı diye bir kural yok. 12 ay taksit ödenme durumu da kalktı diye biliyorum peşin olarak iade gelecek hesabınıza. Geçmiş olsun...
Monitör ve televizyon ürünlerini şubelerden almayı seçiyorum fazla veriyim güvencem olsun... Şube de yetkili lişiler ile açıp kontrol ediyorum ona göre teslim alıyorum 32inç üstüne zaten servis geilyor. Yine güvencen var...