Arkadaşlar yaklaşık 9 aydır yurtdışındaydım. Burada bir fabrika kuruldu fabrikanın kuruluşu ve harekete geçmesi konusunda teknik uzman olarak geldim. Ayrıca burada olduğum sürece kendi bilgim doğrultusunda programlar geliştirdim. Hatta buradan ayrılacağımı duyan, bunlar gibi aynı ürün üreten rakip şirkette iletişime geçti burada geliştirmiş olduğum programları satın almak istediler. Dönmeden onlarında bir çayını inşallah içeceğim.

Evet burada ki sürecim bitmek üzere Türkiye gelince kendimi daha iyi geliştirebilmek adına 2 ay işe girmeyi düşünmüyorum.
Bilgeadam kursuna dahil olmayı ve bir yandada udemy youtube üzerinden geliştirmeyi düşünüyorum.

Yıllardır profesyonel destek almadan vakit buldukça kendimi geliştirmeye çalışmıştım. Çünkü daha önceki işlerim yazılım firmaları değildi.
Şuan ki bilgim C# , Sql lakin profesyonel değilim. Sadece kendim yaptığım projeler var. Bazende yapamadığım basit ve ya zor gelen konularda destek aldığım konularda oldu. İşte bu eksikleri gidermek adına 2 ay ve ya 3 ay kendimi geliştirmeye odaklıyorum. Ama bu süreç zarfında da iş arayışım devam edecektir. Artık tamamen yazılım sektöründe ilerlemek istiyorum.
Manisa Celal Bayar Üniv. Bilgisayar Programlama Önlisans Mezunuyum.
Detayları konuşuruz.

Arkadaşlar Herkes Türkiye'den gidiyor sen niye geliyorsun demeyin Süreç bitti iyileştirme geliştirme ve ayağa kaldırma 9 aylık sonucu kendini gelen bir şirket kuruluş olunca kısa sürüyor