mfa95 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10 neden kapatılmıyor? Şahsen ekşide yazılanlara şahit olunca kararı doğru bulduğumu belirtmek isterim. İnsanın okumaya bile çekineceği başlıklar açılıyor. Vpn, DNS değişikliği ile giriş yapılabiliyor zaten. Bunun bile bir şekilde engellenmesi gerektiğini düşünüyorum. Yoksa kullanıcıların çoğu zaten bu yöntemleri biliyor.

Kimse kusura bakmasın hükümetin yaptıklarını sevmemek bahanesi ardına saklanarak, dehşet verici paylaşımlara karşı tedbir almayan "bir şirketi" körü körüne, adaletsiz bir şekilde savunmayı haklı bulmuyorum.

Yani iç savaş çıktı, halk sokağa insin, silahlanın söylemleri "düşünce özgürlüğü" altında değerlendirilemez. Pedofiliyi övenler serbestçe bunları yazamaz. Katilleri, hırsızları güzelleyenler, din-dil-ırk ayrımı yaparak hakaret ve aşağılamalarla saldıranlar kabul edilemez.. daha bir çok şey. Yani yönetimin bunlara karşı hızlı ve katı önlem alması gerekirdi. Bunu yapabilecek kadar büyük bir şirket.

r10da da bir sürü bilgi paylaşımı oluyor. Ama buraya dokunmuyorlar neden? Yönetim düzgün çalışıyor, izin vermiyor. Kullanıcıların da bir kalitesi var. Saygı ve düzgün üslupla konuşuyorlar.

Hükümeti savunmuyorum ama düşmanlığınız sizi adaletsizliğe itmesin. Her koldan bir iç savaş çıkarma çabası var zaten. Ora olmazsa başka yer.. Yani bunu gerçekten çok az insan mı farkediyor anlamıyorum.

İnşallah ekşi gibi şirketler daha sıkı ve katı önlemler alırlar bu anayasal ve insanlık suçu olan paylaşımlara da böyle kapatma gibi şeyler gündemimize düşmez artık diye temenni ediyorum.
Dürümcü üzgün, paracıkları kaybediyor