Netkreatif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu durumu yaşadım Bence hak ettiğim bir ban değildi, tabii bunu tartışmaya gerek yok.
Her neyse ban affı gibi bir şey olmuştu sağ olsun babam forumdaydı o sıralar o görüp belirtti durumu o şekilde banım açılmıştı

Şimdi gelelim etkilerine.

R10'dan gelirlerim artıyordu, işimi de iyi yapıyordum. Çevrem arkadaşlarım herkes buradaydı.

6 aylık premium üyelik almıştım daha 10 gün falan kullanmıştım o sırada ban yedim.
Hatta üstüne üstlük firmayı kurduğum gün ban yedim

Ban sınırsız olarak atılmıştı. Gördüğüm gibi şoka uğradım.

16 yaşındaki bir çocuğu düşünün tek gelir kaynağı R10, daha yeni premium üyelik almış, şu zamana kadar kimseye zararı dokunmamış, arkadaş çevresi sahip olduğu bir çok şey bu platformda.
2. ailem olarak görüyordum be burayı. Sadece buradaki kazançlarım yüzünden firmamı açmıştım.

Psikolojik olarak ağır bir dönem geçirdim 1-1,5 ay. Bir türlü banımı açtıramadım derdime kimse çare olamıyordu.
O dönem Kategori Moderatörü abim dediğim kişi sırf r10dan ban yediğim için benle sohbet etmeyi kesmişti.
Edindiğimiz çevre (network) profilimdeki ban yüzünden işe yaramıyordu.
Kazançlarım bir hayli düşmüştü.

Olay aşırı derece de etkilemişti beni. İlk defa hayatımda bu kadar sağlam çöküntüye girdim desem yeridir.

Ancak şunu unutmayın her sıkıntı her problem size yeni bir şeyler katar.

Süreci 1 ayda toparladım bir çok farklı platforma girdim, linkedin, f*verr, b1onluk vb. aklınıza gelebilecek her yer.
Firmayı geliştirdim google ads vb. her yere reklam basmayı deniyordum.

Bir şekilde sıfırdan başladım ve yeniden düzen kurmaya atıldım. Çokta iyi oldu bu süreç baya geliştirdi beni.
Yanlış olmasın yaklaşık 8-9 ay sonra banım kalktı, banım kalktığı gibi de kurumsal alabilecek gücüm vardı o konuma gelebilmiştim diyeyim size

Hikayenin özeti tek bir alana tek bir platforma kendinizi bağlamayın.
R10'dan ban yemeniz değil olay R10 kapanabilir veya bulunduğunuz sektör eskisi kadar müşteri çekemeyebilir.

Her zaman farklı yerlerde de bulunun. Sadece B planınız değil C D E F G planlarınız olsun.

Ayrıca inancınızı kaybetmeyin, her inişin bir çıkışı elbet var. Ben 16 yaşımda bu problemi yaşadım bir şekilde atlattım. Siz daha iyisini yaparsınız...
soruyu anlamayana, mantiksiz bulana cevap gibi cevap olmus saolun hocam