Düpedüz karalama yalnız bu.
1) Altyapıyı kullanmadıysanız yorum yapmayın. Varsayım ile hareket ederek yaptığınız kötü yorum karalamaya girer. "tahmin ediyorum" "mevcuttur" gibi söylemler elle tutulur cinsten değildir.
2) ikasPay, Birleşik Ödeme (PayZee) üzerinden çalışır ve ödemeler ertesi gün hesabınıza düşer. Parayı işletme gibi bir durum yoktur.
3) Kargo anlaşmaları sayesinde sizin paranızı işletmek yerine tasarruf yapmanızı sağlarlar.
4) Fazlaca reklam çıkmalarının nedeni ürünlerine güveniyor, Almanya, Hollanda ve Benelüks başta olmak üzere Avrupa ve ardından Amerika'ya açılma planları olduğundan dolayıdır. Ürünleri başarılı oldukları için yatırım alabilmektedirler ve bu harcamayı da gayettabi reklama harcayabilmektedirler.
5) Şifreleri vermeme / para karşılığı verme gibi bir durum söz konusu değildir. Kanıt sunmazsanız yalan söylediğinizi ve karalama için sizin başkalarından para aldığınızı kabul etmiş olursunuz.
6) Söyleyeceğinizi bildiğimden; ikas çalışanı değil, markaya sadık bir iş ortağıyım.

Xpecial adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sebebi Kendileri parayı işletiyor hocam Ondan dolayı Siz parayı çekmediğiniz sürece faiz ve kullanma mevcuttur diye tahmin ediyorum sadece site satmak değil bu firmaların amacı sizin kazancınız üzerinden sürekli para kazanmak O yüzden deli gibi reklam çıkabiliyorlar Ki tasarımları pek begenmedim yan komsuma kurmuşlar şifreler elemandaymış vermiyorlar bile halbuki vergi levhası üzerine kayıtlı 8000 tl verirseniz veririz demişler bunların eline düşmeye görün