Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Demekki tüm okullarda böyle.

Tek öğretmen çalışıyor bu çocuğu tuvalete götürse diğerlerine kim bakacak. Kolonya dökmüş diyorsun hepsiyle aynı anda nasıl ilgilenecek bu öğretmen.
2022nin sonlarına doğru eşimin okulunda anasınıfında engelli öğrencinin teki diğer bir öğrencinin boğazını beslenme çantasının ipiyle sıkmış çocuk kıpkırmızı olmuş öğretmen görmese çocuk ölecek daha neler neler var.

Okul idareleri de öğretmenin yanında durmuyor ilçe il meb'de durmuyor öğretmenler yalnız vallahi. Eşimi tanımadan önce öğretmenler de ne rahat falan diyodum ama hiçte öyle değilmiş eve geldiğinde bile kafası hep okulda veliler yazıyor öğretmenler yazıyor ediyor.
Senin ablanda öyledir mutlaka hocam.

Velilerin hiçbir işi gücü yok gerçekten öğretmenlere ayrı bir yük olmak için çabalıyolar.
Sınıfların whatsapp grupları var. Kadınlar ayrı bir grup açıp öğretmeni çekiştiriyormuş sürekli. Bunu da bi veli söylemiş sizin arkanızdan konuşmak için grup kurdular diye.

Allah sabır versin yardım etsin.
Bir veliye tokat attım desem inanırmısınız hocam. Kimse kusura bakmasın o kızcağız nice emeklerle oralara geldi. 2 Üniversite okudu sırf kendi ayakları üzerinde durması için. Hiç kimseye ablamı ezdirmem. Bir insan eve her geldiğinde ağlar mı hocam. Ama çok şükür şimdi kendisi de bir tartışma da veliye nasıl yaklaşılır öğrendi. Anasınıfı öğretmeni diye yumuşatılmış bir meslek ismi bu resmen dadılık. Sırf evde 5 6 saat rahat kafa dinleyim diye çocuklarını kreşlere yolluyorlar hiç bir öğretmen anne ve babanın öğreteceklerini öğretemez.