Arkadaşlar Merhaba;
Ankara'da elimizde son 1 ev kaldı. Ev sahibi bir süre kira almayacak ve evde küçük tadilat gereksinimleri var onu da biz kendi cebimizden halledicez. Bizimle irtibata geçen bir çok depremzedeyi yerleştirdik bu ev için şu an elimizde talep kalmadı. Ankara' ya göçmüş gerçekten ihtiyacı olan ve bunu kanıtlayabilecek bir depremzede aile biliyorsanız bana özelden yazın hemen dönerim. Dediğim gibi gerçekten ihtiyacı olan kanıtlayan sadece depremzede olacak. Onun haricinde özelden yazan olursa kalbini kırarım. Aile bulununca veya ev başkasına verilince konuyu kapatıcam.
Bu konu haricinde ev bulan ancak eşyaları eksik olan bir çok aile var. Ankara'da elinde fazla eşyası olan veya çevresinden toparlayabilecek arkadaşlar varsa konu altına yazsın. ben kendisine dm den irtibat numarası vericem. Nakliye ve taşıma dahil karşılayarak adresinizden alıp depremzede ailelere dağıtılacak. Bu bireysel bir çalışma değildir. Ben sadece destek amaçlı bu şekilde paylaşıyorum. Sadece göndermek isteyen kişilere güvenilir olduğunu zaten kanıtlayabilirim. Reklam olmaması amacıyla buraya yazmıyorum.
Şimdiden teşekkürler.