yilmazdursunliv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnstagram ticari olmayan konularda +100 yardım konum var onlar arasından müşteri geldiyse buda emeğin hakkıdır tabi Udemy kursumu gördünüz mü başlığı yardım gibi gözükmüyor pek haklısınız o tarz yardımı ticarete çok fazla dökenler var ben içimden gelerek yardım ediyorum ama kimse kimseyi kandırmasın ordan müşteri gelmesini herkes ister gelirse esvinir
Haklısınız hocam ben konu açanlara bir şey demiyorum ama konunun amacını açıkça belli edenlere gıcık oluyorum. Belli yane konu reklam kokuyor.
Ben mesela nerde yardıma ihtiyacı olan var yardım etmeye çalışırım.
Bildiğim firmaları öneririm
js sorunu varsa ücretsiz çözmeye çalışlırım vs
Birisi js sorunu olduğunda bana pm atıyor. Bir kere de ücret istemedim.
Bi konu hakkında bilgiye ihtiyacı olan mesaj atıyor. Bir kere de ücret istemedim.
Yardım konu açılarakta yapılır ama burda sorun konu açanların tüm r10 da takdir edilip akıla kazınmaları ancak gerçekten yardıma ihtiyacı olanların açtığı konulara yanıt verenlerin kimsenin umrunda olmaması.
Örneğin siz gerçekten yardım etmek için konu açıyorsunuz eyw. Ama sizin isminiz aklımıza kazınıyor. Ben sizi tanıyorum örneğin.
Ama beni sorsanız 0. Kimse tanımaz forumda. Yardım etmek için mesaj atanlar ve önceden iş yaptığım kişiler hariç. Konu açmayınca kimseye görünemiyorsunuz. Bence sorun bu.
Forumda 5 isim say dediğimde aklınıza gelecek 5 isim her zaman en çok konu açanlardır.