Şahıs şirketi için çok yüksek ücret zaten sahıs şirketi için Muhasebeci şart değil beyanname doldurmayı öğrenin ve işlerinizi kendiniz yapan derim
Ek ve Düzeltme:
Odanın tavsiyesi : 1090 Yani muhasebeci kazık atmıyor ama gende ben olsam kendim yaparım
muhasebeci niye kazık atsın neden hakkı olanı istemiştir diyemiyorsunuz asgari ücretin bile ocaktan aralığa % 100 arttığı piyasada muhasebe ücreti cebe ağır gelince kazıklamış mı oluyor ? damga vergileri dahi 2022 ile 2023 ü karşılaştırın ne kadar olmuş muhasebe ofislerinin giderinin olmadığını düşünenlerdensiniz sanırım Ayrıca bu konuda beyannameler ileilgili tavsiye verdiğinize göre belli ki mali müşavirsiniz ve bu işi biliyorsunuz, yapabiliyorsanız ve bundan emin iseniz buyrun yapın nası yapacaksınız bize de anlatın hep birlikte sonuçlarıyla birlikte feyz alalım sizden
yok mali müşavir değil ve bu konuda tavsiye veriyorsanız durum daha da vahim.. özrünüz kabahatinizden büyük olur...
bilmediğiniz bir konuda yanlış yönlendirmeyin insanları bu işin vebali var dostum