Umarım bundan sonraki hayatınızda herşey gönlünüzce olur. Umarım belirttiğiniz doktorlar da yaptıklarının farkına varırlar.
Güzel temennin için teşekkür ederim yalnız yaşamaktan umudumu kestim artık. Aslında yaşamaktan yoruldum, bir şeyleri elde etmeye çabalamaktan ve hep olumsuz sonuç almaktan yoruldum. Malum kas hastasıyım. Eğer bir gün elden ayaktan düşersem, umarım elden ayaktan düştüğüm an vefat ederim. Eğer olursa da ötenazi yapmak isterim. Altı üstü 60-70 yıl yaşayacaktık. Huzur, refah içinde yaşamak istiyorduk, onu bile vermediler. Gençken yaşayamadıklarımı yaşlandıkça da halden ve güçten düştükçe yaşayamayacağım. Kader...
Tekrar söylüyorum. O Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde heyetteki doktorların bana davranışını hayatım boyunca unutamam. Bir kişi doktor olmadan önce ahlak dersi almalı. Umarım oradaki bana öyle davranan doktorların hiçbiri yaşamadan anlamaz. Ben doktorların çoğundan ümidimi kestim dostum, sadece şansımı deniyorum. Artık şöyle bakıyorum: "Olursa olur, olmazsa en azından uğraşmadım demem." Adam arabasıyla heyete gidiyor, adama araba süremezsin raporu veriyorlar. Adam itiraz ediyor, Kırıkkale'ye heyete gidiyor. Kırıkkale'de seçilmiş doktorlar diyor ki: "Ankara vermediyse biz neden verelim." Lan sana heyete gittin diye para veriyorlar, niye milleti muayene etmeden olayı Ankara'ya bağlıyorsun? O kadar çok şey var ki hangisini anlatalım.