@Terapist58; bana ehliyet vermiyorlar fakat araba sürüyorum. Nöropati hastası olduğum için vermiyorlar. Sadece işe, markete, en fazla 5-10 kilometrelik mesafelere gitmek için sadece ihtiyaçlarım karşılayabilmek amacıyla araba almak istiyorum. İl Sağlık Müdürlüğü onay vermediği için de ÖTV indiriminden faydalanamıyorum. Son bir kez başvurdum. Etlik şehir hastanesinde nöroloji raporu için kurula girmem gerek. Kurul araba sürebilir raporu verirse biraz daha olumlu oluyor ama vereceklerini sanmıyorum. Sadece son kez şansımı deneyeceğim. Yapamadığım bir şeyin üstüne gitmem zaten ama yapabildiğim şeyi de heyette belirtiyorum, insana yatalak muamelesi yapıyorlar. Bu çok zoruma gidiyor. Bu ülkede engelli olmak bile suç sanki istemişiz gibi. Doktorların çoğu engellilere düşman gibi davranıyor. Üstelik toplumumuzun engellilere bakış açısı hiç hoş değil. Yapabildiğim bir şey için uğraşıyorum ama insana yapamazsın muamelesi yapıyorlar. Doktorların bir çoğu bir engelliye engel olmaktan başka bir şey yapmıyorlar, hayatımızı rahat yaşamamız için yardımcı olmuyorlar. Instagram'da görmüştüm, yurt dışındaki engellilere bakıyorum, adam tır şoförü belden aşağısı tutmuyor. Yine Instagram'da bir kız gördüm şifalar dilerim kendisine. Sol tarafı hiç tutmuyor ama araba sürüyor, ehliyeti var. Yani engellilerin rahat bir şekilde araba sürmesi için her türlü fırsatı sunuyorlar. Bizdeyse küçücük bir durumda vermiyorlar.
Umarım bundan sonraki hayatınızda herşey gönlünüzce olur. Umarım belirttiğiniz doktorlar da yaptıklarının farkına varırlar.