kişisel algılamayın lütfen hizmet veren herkesi etiketlemeye çalıştım ki herkes herşeyi az çok bilsin ona göre ticaret yapsın
hayır ondan ötürü sormadım hocam asla taban fiyatı altına bir hizmet vermiyorum.
dün bir sçık arttırma yapmıştım, açık arttırma başlangıç fiyatlarının taban fiyatı olan hizmetler için minimum taban fiyatı olduğunu bilmiyordum. konum silindi, muhtemelen siz şikayet ettiniz fakat bana pm atıp veya konuma yorum atıp taban fiyatı olan hizmetlerin açık arttırma başlangıç fiyatının taban fiyattan düşük olamayacağını söyleseydiniz sonlandırırdım. çünkü cidden bilmiyordum, okumadığım detaylıca incelemediğim için bu konuda hatam mevcut fakat bu demek değil ki sürekli taban fiyatının altında hizmet veriyorum vs. lütfen konudan adımı silin. satış konularıma göz attığınız zaman taban fiyattan düşük olmadığını görürsünüz verdiğim hizmetlerin. asla taban fiyattan düşük iş yapmıyorum. dediğim gibi sadece açık arttırmaydı onda da taban fiyatı başlangıç olması gerekiyormuş bilgim yoktu.
edit; ben sandım ki
@ardayuce; hocam taban fiyatı altına satış yapanları etiketlemiş fakat bu kategoride satış yapan herkesi etiketlemiş. yanlış anlamışım yani, ondan ötürü arda abiden özür diliyorum gereksiz gerginlik yapmış olabilirim. mevzuyuda şimdi anladım kimseyle şahsi herhangi bi problem yokmuş. yararlı konu bi konu