_ottomanempire_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bebeğimiz dünyaya gelince, herşeyimizi değiştirmek zorunda kaldık. Haliyle eşimin kullandığı arabayı da değiştirmemiz gerekti.

Çünkü bagaj küçük kalıyor, bebek arabasını koyduğunuzda başka birşey koymaya yer kalmıyor.(Araba Hyundai i20)

Yaklaşık 3 aydır bagaj geniş olsun, biraz da model yükseltmiş olalım, tasarruf yapmış olalım diye Hyundai Bayon bakıyoruz. Aramadığımız taramadığımız yer kalmadı araç yok. Liste fiyatı 660 Bin TL civarında olan arabanın ikinci elleri 740 bin 780 bin lira arasında satılıyor. İkinci el almak insanın zoruna gidiyor. Hoş gitmese nolacak yine bu paralara zaten alınamaz.

Bayiler araç yok diyorlar. Sosyal medyada bazı gruplarda, bayilerde aslında araç olduğunu fakat onlarda el altından liste fiyatının çok üstünde sattıklarını, liste fiyatı üstünde satmasalar bile, cam filmi, seramik kaplama, yan ayaklık vs. derken fiyatın üzerine 70-80 Bin lira bindirdiklerini söylüyorlar.

Sorsak galericiler suçlu, galericiler fırsatçı. Bana sorarsanız, tek suçlu bayiler ve bu bayileri denetlemeyen marka yetkilileri. Adam senin markanın adını kullanarak,s enin markanı temsil ediyor. Senin web sitende yazdığın fiyatın çok çok üstüne araba satıyor.

Eskiden bir bayiye girer araba bakardınız, günde 10 defa ararlardı, karar verdiniz mi şöyle mi böyle mi diye, şimdi biz bayilerin peşinde gezer olduk.

Son 1 haftada 36 tane bayiyi aradım, sonuç sıfır olunca canım sıkıldı buraya içimi dökmek istedim.
anlamadigim bisey var madem bu kadar talep var neden arabaları gemi gemi yığmıyorlar ülkeye bayiler?