Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Ai detector adı altında ücretli ücretsiz sitelerin tamamı çöp arkadaşlar.
Bunu anlamalarına imkan yok. Zaten çoğu zaman metni değiştirmeden paragraflarla oynayarak bile sonucu değiştirebiliyorsunuz. Burada dikkat edilmesi gereken nokta içeriğin kalitesi. Chatgpt kullanarak direkt çıktı alıp sitenize koyarsanız elbette çöp olacaktır. Ancak gerekli gramer düzenlemelerini yapıp kendiniz de birkaç paragraf ekleyerek gayet doyurucu ve bilgilendirici bir içerik yaptığınızda ortaya çok güzel şeyler çıktığını göreceksiniz.
Chatgpt'yi ana kaynak olarak kullanmak yerine bir araç olarak kullanmak çok verimli olacaktır. Keza google da öyle söylüyor zaten makalenin ai ile yazılıp yazılmadığından çok kullanıcıya doğru bilgiler verip doyurucu olup olmadığına bakılıyor.
Siz botla chatgptden makale çekip görselsiz ana fikirsiz otomatik bir sistem kurayım parayı vurayım kafasındaysanız maalesef bir nokta da patlayacaksınız. Bunu seneler önce pinterest için de söyledim herkes cayır cayır bot odaklı siteler yaparken ben manuel seo odaklı gidiyordum şu an o kişilerin tamamı patladı ben 1.2 milyon takipçiyle yoluma devam ediyorum.Kendi yönteminizi yaratıp devam etmeniz iyi olacaktır. Teknolojiye ve yeniliklere direnmek anlamsız yapay zeka bundan 5-10 sene sonra her şeyin içerisinde olacak zaten. Bunu verimli bir şekilde kullanmak bile yeni meslekleri ortaya çıkaracaktır.