Referanslar

burakyildirim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kitabı referans olarak aldım,güzel bilgiler var tavsiye ederim
logobiziz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Referans olundu 👍🥰 alanlar etkisini görecektir
vigivan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, hocamdan e-book referans olarak aldım. Şu anda sadece göz gezdirebildim. Öncelikle almayı düşünen arkadaşlar için şunu belirtebilirim, forum içerisinde fazlaca e-book almış birisiyim. İnanın bazıları sadece kolay para kazanma yolu olarak görerek ekran kaydıyla geçiştiriyor. Hocamın e-book'u düzeni, yazım kurallarına dikkat edilmiş ve emek verilmiş ilk bakışta çok net anlaşılıyor. Sadece konuya fazla sayfa sayısı yazmak için bomboş şeylerle doldurulmamış, sayfalarca resim konulmamış. İçeriği bu gün içerisinde daha detaylı inceleyip detayları mesajımı editleyerek yazacağım.
awaiena adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, kitabı referans olarak aldım ve görüşlerimi sunacağım:

Öncelikle okumaya başlamadan ufak bir göz gezdirince kitabın ne kadar emekle, seve seve yapılmış olduğunu sayfa tasarımlarından ve düzeninden anladım. Biraz zaman ayırıp e-book'u okumaya başladım ve gelelim içerdiği bilgilere:

Okumaya başladığımda kitap içerisinde gereksiz bilgilerin olmadığını ve sırf sayfa sayısı artsın gereğinden büyük harflere ve resimlere yer verilmediğini gördüm. Kitapta çoğu insanın bilmediği püf noktalara yer verilirken aynı zamanda herkesin bildiği bilgileri de yer verilmiştir.

Gelgelelim e-book içerdiği bilgilerle gerçekten hızlı büyüme ve yükselme sağlıyor mu? Cevabım kesin olarak evet, sağlıyor. Halihazırda yönetmiş olduğum instagram hesap projelerimin bir tanesinde e-book'un içerdiği can alıcı, püf noktaları kullandım ve proje hesabım keşfetten çıkmaz hale geldi.

Kısaca bu e-book'u gönül rahatlığıyla sizlere tavsiye ederim. Bu e-book'u referans olarak bana gönderen hocama teşekkürlerimi sunarım.
Trsn_king_51 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel detaylı bir anlatımlı e-book teşekkür ederim