ismailzadehh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam eşik nedir ? Tam anlamadım mesala @abc kullanıcı adlı ınstagram hesabım var adam direkt reklamı burda mı veriyor yoksa yeni hesap açıyor @abc1 de @abc yı mı reklam ediyor ? O zaman Bu adamlardan para çıkmıyorsa boşuna %50 para alıyorlar ?
eşik muhabbeti şu bir takım şeyler yaparak hesaplara ödeme limiti tanimlatiliyor kredi binevi bu sayede mesela 70£yu geçince ödeme çekmesi gerekirken sen bağladiğin sanal karti kapatinca ödeme çekmiyor

aslinda adamlardan para çikiyor buda şu şekilde
sanal kart temin ediliyor (ortak 2si içinde)
bm hesap aliniyor 2li bm hesap (facebook eşik için)
tanitim onayli instagram hesabi (instagram eşik için)

forumda geçenlerde adamin biri iş ilani açmişti 500 tl günlük kazanç 2 saatte diyemi neydi adam sanal kart başina 10 15 tl vermektense hesap başina 5 tlye personel tutup halletirmeye çalişiyordu

öte yandan eşikli reklami facebook istese tek seferde kapatir

eşikleri yeni hesaplardan aliyorlar, mesela bir ana hesabin birde alt hesaplarin olsun alt hesaplarinda almiş olduğun eşikleri facebookta ana hesabina bağlayip ana hesabina reklam basabilirsin çünkü bm hesabi sayfana bağliyorsun reklami yaptiriyor bakiyeyi tüketiyorsun sonra bm hesabinin sayfa ile olan bağlantisini sonlandiriyorsun binevi bir sayfayi sinirsiz reklamla kasmiş olabiliyorsun

instagram eşikte ise yan hesaplara eşik alirsin ama ana hesaba bağlaman aşiri zor bağlayan varsada ben bilmiyorum onda yan hesaplarinsa kendin reklami çikip ana hesabina yönlendirme yaparak kitleyi çekiyorsun