Aynen öyle. Dediğim gibi burayı ucuz iş gücü olarak kullanıyorum benim için de hep öyle kalacak. Başka kaynaklarda bulamadığım günlerce aradığım WordPress konusuyla ilgili soruyu bile burada çok cuzi miktarlarda çözebildim.
Ben zaten konuşma tarzınızdan anladım bir savunmaya geçiş hikayesi olduğunu. Tabi ki ekmek yediğiniz yeri korumak hakkınız. Ben de zaten buranın işlevsiz bir yer olduğundan bahsetmiyorum. Vizyonsuz bir yer olduğundan bahsediyorum. Birisi bana teknik bir soru sorduğunda, "İstersen r10'a bak orada bilen çıkar." diyor ve "Bırak orayı, profesyonel bir destek arıyorum." cevabını sıklıkla alıyorsam düşüncemin doğru olduğu gerçeğiyle yüzleşmeniz lazım.
Benim uygulamamın gelir modelini bilmiyorsunuz. Şu an kuaför salonları toplanıyor içeride ve bu salonlar VIP salonlar. Daha tüketici tarafına geçmemiş haliyle bile, şu an bahsettiğiniz o SMM panellerin kazandığını kazanıyoruz ki uygulamanın potansiyeli dünya çapında zaten.
Yani aslında bakarsanız durum şu, burada global bir markayı r10'un SMM panelleriyle kıyaslıyorsanız zaten vizyon sıkıntısı sizde de baş göstermiş demektir kusura bakmayın ama dost acı söyler. Yatırım turunda aldığımız 12 yatırım var. Bunların tamamı bin dolarlar seviyesinde. Uygulamayı takipte kalmanızı tavsiye ederim. Yakında yatırımcılarımızla yaptığımız iş birliklerini LinkedIn hesabımızdan duyuracağız.
Ve daha önce söylediğimi yine söylüyorum. Ben hiç r10'da yatırımcı aramadım. Burada bu tür bir uygulamaya vizyonu veya parası yetebilecek bir üye yok zaten. bulamayız.

Ben orada uygulamadan bahsederkeni r10'un dışında neler oluyor, r10'da neler oluyor şöyle uzak bir çerçeveden bakın diye bir örnek gösterdim.
Bir kere SMM panel diye yere göğe sığdıramadığınız sistemler etik değil. İstersen milyon dolarlık olsun. Vizyon işte buradan başlıyor önce. Hiç bir zaman dünyada bilinen bir marka olamaz bu sistemler. Benim olayım girişimcilik. Para kazanmak da değil. Aç olduğumuz şey global başarı. Siz SMM panel geliştirmeye girişimcilik diyorsanız o ayrıdır bir şey diyemem.
Ayrıca bu kitleye uygun bir girişimim olsa bile Ticimax ve Ikias gibi satış ortaklığı dışında reklam vermem. Çünkü biliyorum ki buradaki arkadaşlar en küçük parayı bile kovalıyorsa, benim ürünümü satmak için de satış ortaklığı yapar. İkas ve Ticimax gibi markaların reklam vermesinin nedeni de bu. Onun dışında ürünümü tanıtmak için burayı kullanmayı hiç bir zaman uygun bulmadım, bulmayacağım. Bulana da saygı duyuyorum.
Son olarak ilk yazdığınız üzerinden çok dallanıp budaklamadan konuşacak olursak, özetle bu forumda özgün bir hizmet bir tane bile görmedim. Muhakkak kopyası mevcut. Önceden daha iyiydi. Artık öyle değil ve her geçen gün de kötüye gidiyor ve gitmeye de devam edecek. Buranın ticareti bunlarla sınırırlı kalacak. Ben ve benim gibiler burada, kendisini geliştirmiş ama bir yere gelememiş insanlardan ucuz işçilik almaya devam edeceğiz. Dost acı söyler. Bu konuda netim. Birbirimizi ikna etmek zorunda değiliz.
son olarak şahsıma söylediğiniz vizyonsuzluk konuyla ilgili de cevap vereyim. evet hocam sizin vizyon anlayışınızda ben vizyonsuzum. zira webrazzi gibi platformlara günlük en az yarım saatimi ayırırım, pek çok girişimi, yatırımı vs. takip ederim (sizinkisini duymadım ama kaçırdım demek ki orada varsa da ) ama sırf gidişatı takip etmek için.
zira ben asla öyle yatırımcı peşinde koşan adam olmadım, kötü bir niyetle söylemiyorum, bana uygun bir yaşam ve iş tarzı değil. ben ailem dahil kimsedeen 5 kuruş almadan refah bir avrupa ülkesinde kendime ve aileme hayat kurdum. zaman ve mekan bağımsız çalışıyorum, müşterimi ve işimi kendim seçiyorum, şartlarımı kendim belirliyorum, milyonlar kazanmıyorum ama refah yaşayacak param var, çocugumun hiçbirşeyini eksik etmiyorum, kaliteli bir eğitim ve hayat sürüyor, haftasonlarımı ailemle geçirebiliyorum, gün içinde yemek yapbiliyorum, bateri çalabiliyorum, koşuya çıkabiliyorum mesela... telefonu ne zaman acacagıma, ne zaman çalışacagıma ben karar veriyorum, ailem dışında kimsenin 24 saatim üzerimde hiç bir baskısı ve otoritesi yok, senelerdir takım elbise giymedim, özel zamanlar dışında pantolon dahi giymiyorum, eşofmanla rahat takılmak hoşuma gidiyor. hayal ettiğim özgür hayatı yaşıyorum. benim vizyonum liseden beri buydu, ve başardım mutluyum. daha fazlasında gözüm yok, elbette yeni projelerim var, yakın zamanda bir backlink ağını hayata geçireceğim, eski sektörüm inşaat ve şuanki ilgi alanım seo ile alakalı pek çok yazılım fikrim var, hepsinin taslak projeleri hazır, sürekli kendimi geliştiriyorum ancak hiçbirisi birilerine projemi beğendirip yatırm alayım yönünde değil, milyonluk değil de bin tllik projeler olsun sorun değil, yazdırırım, reklam çıkar sunarım, beğenen kullanır, bana yetecek düzeyde gelir getirir, dediğim gibi yatırımcı kovalayıp stresli ve yogun bir hayat modeli bana itici geliyor, ben yaşamak için çalışıyorum, çalışmak için yaşamıyorum

kendimi oralarda görmüyorum. belki de vizyonsuzumdur size göre ama böyle mutluyum

bana bu hayatı smm panel mi sunuyor, ya da sakız satmak mı? sorun değil. yaptıgım iş ne olursa olsun farkılılk katarım, şeffaf olurum ve mutlaka bir katkı değer sunarım ihtiyaç sahibine. karşılıgını da alırım, milyon dolarlar kazanmam, ama beni mutlu edecek rakamı kazanırım, vizyonum bu benim