SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sizin "vizyon" algınız sadece milyonluk değerde hatta romanyadan bile yatırım alan bir kuaför uygulamasına yatırım yapılması ise, evet farklı dilden konusuyoruz. zira her platformun bir işlevi, kitle karakteristiği vardır.

lütfen beni yanlış anlamayın, ama milyonluk iş yapıp devasal paralarda kazansanız dahi r10 a gelip basit bir wordpress sorusu soruyorsunuz işte : https://www.r10.net/wordpress/304797...-hakkinda.html

yazdıklarınızın benimle uzaktan yakından bir alakası yok, ancak çok far kapsamlı bir örnekten ötürü burada vizyon yok derseniz ister istemez insanda savunma ihtiyacı doguyor, çünkü siz tüm formu zan altında bırakıyorsunuz.

andoridde henüz +100 indirmedesiniz hocam. haa birileri potansiyel görmüştür yatırım yapmıştır veya farklı gelir modelleriniz vardır app dışında bilmiyorum ancak şu forumda banner reklamı veren smm panellerin de en az sizin kadar kazandıgından emin olabilirsiniz. zira onlardan bayilik alan müşterilerim dahi her ay min. xx.xxx tller kazanıyorken...

ikasın henüz öyle bir durumu olmayabilir. ancak sidebar reklam fiyatları da ortada, hiç kimse parasını boşa saçmaz. adamların belli ki bir geri dönüşü ve gördükleri potansiyel var ki hala reklam veriyorlar =)

türkiyede bilindik hosting firmasından tutun da online pos firmasına kadar herkes burada en ufak şikayette bile son derece titizlik ve özveril ile yaklaşıyorsa demek ki bu forumdan yedikleri yiyecekleri kayda değer bir ekmek var demektir

kısacası, ben bakış açınızı hatalı buluyorum ve forumu küçümsediğiniz düşünüyorum. benim konumun amacı ise farklıydı, bu ekosistemde birşeyleri taklit ederek para kazanmaya çalışan arkadaşlar aistinaden konu açmıştım, sizin olayınız farklı tabi, ancak daha girişime atılmadan bana yazsanız zaten r10 dan size yatırımcı çıkmaz derdim, kaldı ki siz de zaten öyle bir beklentiye girmemşsiniz çünkü kitle o kitle değil, ama bu kitle vizyonsuz demek değildir.

bu kitleye uygun bir girişiminiz olsaydı da adım gibi eminim r10 da vizyon yok mesajları atmak yerine şuan banner reklam kasıyor olurdunzu =)
-
Aynen öyle. Dediğim gibi burayı ucuz iş gücü olarak kullanıyorum benim için de hep öyle kalacak. Başka kaynaklarda bulamadığım günlerce aradığım WordPress konusuyla ilgili soruyu bile burada çok cuzi miktarlarda çözebildim.

Ben zaten konuşma tarzınızdan anladım bir savunmaya geçiş hikayesi olduğunu. Tabi ki ekmek yediğiniz yeri korumak hakkınız. Ben de zaten buranın işlevsiz bir yer olduğundan bahsetmiyorum. Vizyonsuz bir yer olduğundan bahsediyorum. Birisi bana teknik bir soru sorduğunda, "İstersen r10'a bak orada bilen çıkar." diyor ve "Bırak orayı, profesyonel bir destek arıyorum." cevabını sıklıkla alıyorsam düşüncemin doğru olduğu gerçeğiyle yüzleşmeniz lazım.

Benim uygulamamın gelir modelini bilmiyorsunuz. Şu an kuaför salonları toplanıyor içeride ve bu salonlar VIP salonlar. Daha tüketici tarafına geçmemiş haliyle bile, şu an bahsettiğiniz o SMM panellerin kazandığını kazanıyoruz ki uygulamanın potansiyeli dünya çapında zaten.

Yani aslında bakarsanız durum şu, burada global bir markayı r10'un SMM panelleriyle kıyaslıyorsanız zaten vizyon sıkıntısı sizde de baş göstermiş demektir kusura bakmayın ama dost acı söyler. Yatırım turunda aldığımız 12 yatırım var. Bunların tamamı bin dolarlar seviyesinde. Uygulamayı takipte kalmanızı tavsiye ederim. Yakında yatırımcılarımızla yaptığımız iş birliklerini LinkedIn hesabımızdan duyuracağız.

Ve daha önce söylediğimi yine söylüyorum. Ben hiç r10'da yatırımcı aramadım. Burada bu tür bir uygulamaya vizyonu veya parası yetebilecek bir üye yok zaten. bulamayız.
Ben orada uygulamadan bahsederkeni r10'un dışında neler oluyor, r10'da neler oluyor şöyle uzak bir çerçeveden bakın diye bir örnek gösterdim.

Bir kere SMM panel diye yere göğe sığdıramadığınız sistemler etik değil. İstersen milyon dolarlık olsun. Vizyon işte buradan başlıyor önce. Hiç bir zaman dünyada bilinen bir marka olamaz bu sistemler. Benim olayım girişimcilik. Para kazanmak da değil. Aç olduğumuz şey global başarı. Siz SMM panel geliştirmeye girişimcilik diyorsanız o ayrıdır bir şey diyemem.

Ayrıca bu kitleye uygun bir girişimim olsa bile Ticimax ve Ikias gibi satış ortaklığı dışında reklam vermem. Çünkü biliyorum ki buradaki arkadaşlar en küçük parayı bile kovalıyorsa, benim ürünümü satmak için de satış ortaklığı yapar. İkas ve Ticimax gibi markaların reklam vermesinin nedeni de bu. Onun dışında ürünümü tanıtmak için burayı kullanmayı hiç bir zaman uygun bulmadım, bulmayacağım. Bulana da saygı duyuyorum.

Son olarak ilk yazdığınız üzerinden çok dallanıp budaklamadan konuşacak olursak, özetle bu forumda özgün bir hizmet bir tane bile görmedim. Muhakkak kopyası mevcut. Önceden daha iyiydi. Artık öyle değil ve her geçen gün de kötüye gidiyor ve gitmeye de devam edecek. Buranın ticareti bunlarla sınırırlı kalacak. Ben ve benim gibiler burada, kendisini geliştirmiş ama bir yere gelememiş insanlardan ucuz işçilik almaya devam edeceğiz. Dost acı söyler. Bu konuda netim. Birbirimizi ikna etmek zorunda değiliz.