SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam o kadar yanlış düşünüyorsun ki.

tam aksine, vizyonun var ise pazarlamaya ve satışa başlayabileceğin en uygun yer r10 dur

buradaki kitlennin büyüklügü ve aktifliği hakkında bilgin yok gerçekten

ha wordpress site yapıyorsan ya da hosting firmasıysan eyv dediğin dogru, burası ölücü mezarcı yeri o konuda. ama gerçekten özgün bir fikrin varsa, r10 satış cennetidir dogru adımlarla
Benim tecrübem bu cümleleri kurmak için müsait.
r10'da vizyon diye bir şey yok. Herkes aynı işi yapıyor.

Biz ekip olarak kuaför salonları, freelancer güzellik uzmanlarını tüketiciyle birleştiren bir App yaptık. İsmi Krembi. Bunun için binlerce dolar yatırım aldık. Kuluçka merkezlerine kabul edildik. Bak bu olayı r10 bünyesinde yapman mümkün değil. Ne bunu yapabilecek vizyoner insanlar var. Ne de yeterlilik düzeyleri iyi. Buranın seviyesi belli, kendimizi kandırmayalım. Herkes aynı şeylerin hayalini kuruyor.

Bir Wordpress tabanlı internet sitesini 25.000 TL'lik taban fiyatlarla yaparken burada insanlar 500 TL'ye site yapıyorum diyor. Halbuki bizim yaptığımızın kalitesinin yanından geçmez ama bunu vizyonsuz müşteriye anlatamazsın.

Ben 10 sene önceden de r10'daydım. O zman daha iyiydi. Her geçen sene daha kötüye gidiyor zaten.