22 yaşına kadar 1.81 50 kiloydum. Pandemide 80 kiloya kadar çıktım şuan 66 67 kiloyum. Tavsiyem sigara içiyorsan kesinlikle bırak. Spora başlama şansın varsa spor yap. Pes etme ama 3 aydan sonra farkı göreceksin. Ve ne bulursan ye. Sürekli ye. Zayıfken çok yiyormuşum gibi geliyordu şuan öyle bir yiyorum ki zayıfken yediğim karnımı doyurmaz

Bimden çiğ badem çiğ kaju fındık v.s al boşta kaldıkça at ağzına. Sabah normal kahvaltı + yulaf tüket. Öğlen kesinlikle makarna ya da pilav tüket. Akşam tekrar protein ve karbonhidrat içeren yemekler ye. Yağlı çok yeme ben o konuda pişmanım. Pandemide abur cubura o kadar sardım ki önceden zayıflıktan kaburgaları sayılan ben hamile gibi göbekle geziyordum. Şuan göbekten kurtuldum yavaştan. Ama en önemlisi SPOR.
1.5 ay falan spora gittim 200 300 gram faydası oldu sonra bir iş için istanbula gitmek zorunda kaldım orada 2 hafta kaldım gelince de tekrar başlayamadım ondan kaldı ama devam etmeyi düşünüyorum. Bir çok şey denedim ama pek faydası olmadı seninle hemen hemen aynıyız ne yaptın da bir anda bu kadar kilo almayı başardın ?