HeRoS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yukarıdaki yazımda belirttim. PC hack yer telefon ile güvenceye alır. Her şeyin bir çözümü var. Önemli olan çözümü düşünmek. Sonuçta bu ilk olay değil.. Burada ticarete imkan sağlayan platform güvenliği sağlamalı ?! Telefon operatörü ile farklı bir konu.. Dolandırayım edeyim sonra kusura bakmayın hacklendim.. Normal bir durum mu bu ?! Kurumsal üyelik adı üzerinde KURUMSAL.. Her üyelik gibi basit ve güvenliği düşük bir üyelik olmamalı ! R10 a giydirme giydirmeme diye birşey değil bu, kimseye yağ çekecek bir durum da değil. Öz eleştiri yapılmalı. Ben foruma güvenip ve verdiği kurumsal üyeliğe güvenip böytle bir olay ile karşılaştım.
ben mi yağcıyım ? ben gerçekleri söylüyorum da senin canın çok yandıgı için sağa sola saldırıyorsun, r10 a sadaka dagıtır haldesin baksana.

sadece şunu diyeyim, 10 yıldır forumdayım diye şov yapıyorsun, daha kurumsal üyelik nedir, ne şartlarda verilir, r10 kurumsal diye ekstra bir güvenilirlik taahhüdü mü verir, kurumsallara ne haklar verilir vs. bilmiyorsun. kafan rahatlayınca aç bir oku. burası da onluk monluk siteler gibi komisyon karşılıgı ticaret güvenliği sağlayan freelancer sitesi değil. 10 yıldır buradasın r10 daki ortamı hiç anlamamısın kusura bakma. o kadar d0landııcılık oluyor keşke ders çıkarsaydın biraz

o ithamına karşı daha agır yazardım ama zaten bulmuşsun sen belanı

geçmiş olsun yine de