yine millet r10 a giydirmiş =) abi forum napsın premium üyelik verirken gbt testine mi soksun. hadi soktu diyelim, adamın pc rat yemiş herşeyi çalınmış r10 buna ne yapsın, kurumsal verdiği üyelere güvenli internet hizmeti mi versin bir de... abi milli istihbarat değil burası altı üstü forum ya
herkes uyanık olsun, emin olmadan kendi güvencesini almadan r10 a güvenilip ticaret mi yapılır r10 babanız değil anannız değil size ortam sağlar sadece bir forum sitesi olarak. yani r10 a güvendim d0landırıldım gibi bir saçmalık ne akılla söyleniyor anlamıyorum.
o zaman telefondan dolandırıldınız gsm operatörü suçlu
google da buldugunzu bir sitede dolandırldınzı google suçlu, hatta internet sağlayınız bile suçlu nasıl erişim verir o siteye
kart bilgilerinizi çaldılar banka suçlu
siz hiç suçlu değilsiniz ok
Yukarıdaki yazımda belirttim. PC hack yer telefon ile güvenceye alır. Her şeyin bir çözümü var. Önemli olan çözümü düşünmek. Sonuçta bu ilk olay değil.. Burada ticarete imkan sağlayan platform güvenliği sağlamalı ?! Telefon operatörü ile farklı bir konu.. Dolandırayım edeyim sonra kusura bakmayın hacklendim.. Normal bir durum mu bu ?! Kurumsal üyelik adı üzerinde KURUMSAL.. Her üyelik gibi basit ve güvenliği düşük bir üyelik olmamalı ! R10 a giydirme giydirmeme diye birşey değil bu, kimseye yağ çekecek bir durum da değil. Öz eleştiri yapılmalı. Ben foruma güvenip ve verdiği kurumsal üyeliğe güvenip böytle bir olay ile karşılaştım.