aktrk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar iyi akşamlar değerli hocalarım, yaklaşık 2 yıldır kripto paralar ile ilgileniyorum. Başladığımdan beri hep kaldıraç ile işlemler aldım. Bunu bir kumar tarzında değilde indikatörlerle vs sistemli bir şekilde yaptım. Stratejilerime uyduğumda çok güzel paralar kazandım ancak nefis kontrolümü tam sağlayamadığımda da çok kaybettim.

Son zamanlarda kendime yeni bir strateji geliştirdim. Bu strateji benim 2 yıl boyunca geliştirdiğim tüm stratejilerden daha iyi. Üstelik Telegramdan bildirim gelecek şekilde de ayarladım, x coini kontrol et işlem fırsatı var diyor gidiyorum bakıyorum istediğim beklediğim yapı oluştuysa işleme giriyorum. Tüm işlemlerim short yönlü oluuor ve lokal tepe bulmak üzerine oluyor. Bugün sabah 9 dan bu yana 13 işlemden sadece 2 tanesi stop oldu. %80 den fazla başarı oranım var günlük olarak baktığımızda.

Konuyu açma amacım ise, bu stratejiyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Size Telegramdan bildirim gelecek ve o coini açacaksınız. Sonra benim size öğrettim yapı oluşursa işleme gireceksiniz. Tabi rr sistemine sadık kalarak yapmalısınız bunu. Sizce böyle bir sistem için aylık kira ücreti ne olmalı?

dipnot: başlığı meşhur reklamdan arakladım lütfen ne alakası var demeyiniz.

stratejiniz ile ilgili bilgi alabilirmiyim pm den