tekrardan selamünaleyküm 27 Ocakta Mustafa bey ile başladığım dropshipping serüvenimden yaşadıklarımı size aktarıyorum malum bir ay oldu ve 9 adet satış yaptım net kazancım 102 dolar buradan kendisine ilgi ve alakasından dolayı tekrardan çok teşekkür ederim eğer şuanki aklım olsa ve dropshipping için eğitim almam gerekse yine mustafa beyden alırdm . Allah izin verirse ilk hasılatımı bir kaç gün içinde çekeceğim. bunu okuyan arkadaşlarım eğer dropshipping yapmayı düşünüyorsanız hiç geç kalmayın yavaş yavaş başlayın bu işe. kafamdan sürekli olarak geçiriyorum neden daha önce başlamadım diye şuan 5 bin ürün var ve yavaş yavaş yüklemek gerekiyor birden çat diye abanamıyoruz suspend olmamak için . eğer 7-8 ay önce başlasaydım ortalama 50 bin ürün yüklerdim . 5 bin ürünle 100 dolar kazandıysam 50bin ürünle çok rahat 1000 dolar kazanırdım di

ye düşünüyorum (tabi tahminim bu). ama bunlardan ziyade en önemlisi azimli olmak pes etmeyin hayatımızda bile illaki olumsuz olaylarla karşılaşıyoruz burada da olacak üstesinden gelmek için çabalayın arkadaşlar . sizlere aylık olarak buradan sürekli bilgilendirme yapacağım başıma gelen olumlu olumsuz şeyler hakkında