siyaset birilerinin savaşı. sen ben biz şu bu biz bu savaşın dışındayız. şu saniye hükümet değişse 20 yıllık intikam savaşı başlayacak. o yargılansın bu yargılansın bu atılsın bu geri alınsın. sen ben inan hiç kimsenin hiç bir partinin vekilin bakanın umrunda değiliz olmadık olmayacağız. biraz klasik olacak ancak tarihin tekerrür edeceğine yemin edebilirim ancak ıspatlayamam. gelen gideni aratır. Allah'ım bu millete yardım etsin. başta yerel yönetimler olmak üzere pek çok siyaseten yürütülen makam özelleştirilmedikçe yani ülkeyi bir firma yönetmedikçe çözüm yok. ülkenin tüm işlerini siyasi yönetimini dahil şirkete ihale ile vereceksin. beğenmediğini kovacaksın. belediyelerin özelleştirilmesi ile başlanabilir bu işe. a partisi b partisinin çok oy verdiği aldığı mahalleye hizmet vermiyor. bugün biz olanlar yarın siz diyorlar. yazacağım yazacağım kime ne giydirsem bilemiyorum. herkese iyi geceler.
Siyaset birilerin çıkar savaşı..Öyle bir dönemde yaşıyoruz ki giden geleni aratmayacak gibi görünüyor.. Öyle bir ikiyüzlülüğün içine düşmüşüz ki;maaşını verdiğimiz bir bakan maaşını verenleri tehdit eder konuma gelmiş.. Hükümet istifa demek suç olan bir ülkede yaşamak zorunda kalıyoruz ne yazıkki ( Tepki Gösteren kulübün başkanı Dışişleri bakanının kardeşi, bir diğeri Erdoğanın karısının akrabası, Diğeri Akp mv adayı).. Asrın iktidarı olarak nitelediklerine Asrın felaketi yakışırdı onu da gördük yaşadık.. Baktılarki gittikleri bölgelerde tepkiler yığınla.. Helallik istediler.. Ne acı bir durum.. Birileri tehdit ediyor, birileri helallik istiyor..
1962 de yazmış satırları Nazım..
Alıntı
Vatan çiftliklerinizse,
kasalarınızın ve çek defterlerinizin içindekilerse vatan,
vatan, şose boylarında gebermekse açlıktan,
vatan, soğukta it gibi titremek ve sıtmadan kıvranmaksa yazın,
fabrikalarınızda al kanımızı içmekse vatan,
vatan tırnaklarıysa ağalarınızın,
vatan, mızraklı ilmühalse, vatan, polis copuysa,
ödeneklerinizse, maaşlarınızsa vatan,
vatan, Amerikan üsleri, Amerikan bombası, Amerikan donanması topuysa,
vatan, kurtulmamaksa kokmuş karanlığımızdan,
ben vatan hainiyim.
Ne acı ki yıl olmuş 2023 hala birileri hükümet istifa diyenleri vatan haini olarak niteliyor.. Bırakın gitsinler.. Bırakın yenisi gelsin.. Giden geleni aratırmış bırak aratsın.. Bunların miadının dolduğunun resmidir son yaşanılanlar.. Yahu 2 kız babasına suikast düzenleyenlerin söz sahibi olduğu ülkede yaşıyoruz.. Ötesi varmı yok.. bırakın gitsinler.. Hala oy veriyorsanız bunlara giden geleni aratır demeyin.. "Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak" deyin.. Şuan ki durumumuzun başka açıklaması yok ne yazık ki.