Şu antreman yazılımı ilgimi çekti.
Başarılar diliyorum. , bilgilendirir misiniz? tübitak vs gelişmeler için.
Antreman yazılımı gerçekten bizim de beklemediğimiz bir noktaya gitti biz aslında bu projeyi o ülkenin milli futbol takımı için yapmıştık daha sonrasında ne olduysa balkanlardaki farklı iş insanları ve birkaç profesör geldi onlar da bu yazılımı kullanmak istediler daha sonrasında Türkiye'de bir profesör hocamız bu çalışma ile birlikte tübitak'a katılabiliriz dedi başvurular felan yaptık videolar istediler en son çok beğenildiğini ve kesin katılım onayının haziran 2023'de belli olacağını söylediler bunun yanı sıra balkanlar için farklı sürüm talebinde bulundular fizik tedavi konularında kullanılmak üzere..
Şuan önümüzde 3 aylık bir zaman dilimi var ve işin içine görüntü işleme konusu girdiği için inanılmaz vakit alıyor ve çok zahmetli oluyor lakin bir şekilde tamamlıyoruz. Bundan sonrasını hep beraber göreceğiz.
Ama ben şuna inanıyorum r10 çok büyük bir platform üç yıl içerisinde inanılmaz teklifler geldi özellikle yurtdışından bile takip ediliyor nitelikli insanlara ulaşılıyor bunun sayısız örneğini yaşadım.. En basit örneği geçtiğimiz günlerde ülke ismi vermeyeyim bir bankanın işlerini yürütüyoruz ve oracle db yapısına hakim personel ihtiyaçı olduğunu bizim bünyemizde çalıştırılıp bu taraf için hizmet verileceğine dair anlaşma yaptık Türkiye'de adam bulamadık resmen ve şartları aşırı aşırı iyidi