hazırlasam sizce tutar mı?
bu ebook balık vermeyecek hatta balık tutmayı da ögretmeyecek, balık tutmayı ögretmeyi ögretecek. nasıl fikir?
fiyat olarak
5000 tl düşünüyorum,
hiç azalmayan ilk 10 kişilik kotaya ise sadece 30 tl. yani 500 kişi de alsa hala ilk 10 kişiye 30 tl olacak hocalarım, bizde söz senettir, yan çizmek yok ne dediysek odur!
30 lirayla zengin olmanın kapıları aralanacak
gelen yogun talep üzerine bunla da kalmıyorum
normalde bedava olan smallseotools araçları bu ebook ile
ücretsiz olarak verilecek, daha ne olsun patron kafayı yedi diyorum başka birşey demiyorum
Bitti mi ? Hayır, Biz Bitti Demeden Bitmez!
Potansiyelimizi gören ve ebukumuza melek yatırımcısı olan yazılım firmamızdan dev işbirliği fırsatı :
SATIŞ: 50 script 20 TL'ye satıyoum. Hatta hizmeti bir adım daha öteye taşıyarak scriptleri alana ben para veriyorum. Ebook ile para kazanma ebookunu hazirlama ebookuda hediyemiz. Hocamla iş birligi yapmaya karar verdik.
Memnun kalmazsanız %100 iade garantisi yoktur, değişim vardır. Size başka bir ücretsiz ebuk ayarlar onu veriririz, ondan da memnun kalmazsanız sorun bizde değil sizdedir arkadaşlar.
edit:
konu tasarımına çok sikayet geldi cok ozensiz diye
bos içeriği dolu gösterecek ve satislari patlatacak canvadan araklanmis ama %100 ozgun saglam bir konu tasarımı lazim yaparim diyenler fiyat pm lütfen
Daha ebook çıkmadan alıp mutlulugun dibine vuran müşteriler
Hocamdan 30 TL'ye olan ürünü zar zor 25 TL yaptırarak aldım. İçeriğe bakacak olursak gayet anlaşılır okuma yazma bilmeyen bile anlayacak seviyede sıkıntı yok yani. İnternette ufak araştırmalar yaparak ulaşacağım bilgilere hocam sayesinde tam 25 TL vererek sahip oldum. Kendimi çok şanslı hissediyorum. İyi satışlar hocam, durduk yere kazıkladığınız için ayrıca teşekkürler.
En sevdiğim e-book bu oldu. Değeri 1231564561234 TL olan günlük 4152156456 TL kazanç sağlayan bu güzel e-*** pardon e-book'u açık arttırmadan 3 TL'ye aldım. Gerçekten harikasınız hocam. Maşallah o kadar güzel yazmışsınız ki çok akıcı olmuş ondan dolayı sanırım hızlı bitti 2 dakikada okudum.
Birde e-book'un sonunda
şöyle bir şey çıktı bu da hediye sanırım
Kitabı derinlemesine inceledik. 80 puntoyla hazırlanmış 3 sayfalık dev ebook. Sponsor olmaktan gurur duyuyoruz. Bizim için harika bir referans. Telefonlarımız susmuyor. Başarılarınızın devamını dileriz.