hantal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla hocam savunmam şu direkt fake hesap kasanlara yönelik bir hedef bu doğru ya da yanlış. Fakat şunu anlatmak istiyorum madem eğer kalkacak vergi kuralı da getirsin sitede vergi vermeyen kimse satış yapmasın hocam anlatmak istediğim bu. Bir yanlışı kapatıp diğer yanlışlar duracaksa anlamı ne amacı ne .
gördüğünüz vergi kaçırmalarını maliyeye şikayet edin sizi tutan mı var ? yani sizin mantıgınızla o zaman birileri suç işliyor diye her suça izin verelim her türlü suç serbest olsun böyle bir mantık var mı allah aşkına düşünmeden mi yazıyorsunuz ben başka yanlışı kapatmıyorum, tam aksine siz X kişisi yanlış yapıyor o zaman ben de yaparım diyorsunuz

benim özel bir hedefim yok, dikkatimi çekti tartışmaya açtım konuyu, yarın başka birşey dikkatimi çeker onu açarım. her dikkatimi çekemi de açmıyorum ancak bu konu bni rahatsız ediyor çünkü instagram da "taytımı yırtar mısın" profillerine denk geldikçe kız babası ve 4 kız kardeşi olan birisi olarak iğreniyorum bunları yapan ahlaksız insanlardan. milletin fotoğraflarını malzeme yapııp 3 kuruş kazanacağız diye hem suç işliyorlar hem de ahlaksızlık yapıyorlar.

burada her fake hesap satana bunu demiyorum, herhangi bir kişisel hak ihlaline girmeden yapanlar da olabilir çiçekli böcekli profili olan fake hesaplar da görüyorum, ama milletin karısının kızının fotosunu bir şekilde çekip +18 muhabbetlere malzeme yaparak kasanlara diyorum. itirazı olan varsa da savunsun buyursun.