Merhaba
Hattımı Türk Telekomdan Vodafone taşıdım bugün taşıma işlemi gerçekleşti ancak imei kayıtlı yurt dışı cihazımda servis yok uyarısı alıyorum.
Vodafone hattı başka bir TR kayıtlı cihaza taktığımda vodafone servis veriyor ancak yurt dışı kayıtlı telefonumda sinyal vermiyor.
Başına daha önce böyle bir durum gelen oldu mu ?
"BTK ile görüştüm yurt dışı cihazlarda bu tarz durumlarda aktivasyon süresi oluyormuş bu süre 24 saatmiş işlemleri hızlandırmak için kayıt aldıklarını 1 saatte 1 telefonu kapatıp açıp denememi söylediler.
Vodafone ile görüştüm aynı şekilde onlarda işlemleri hızlandırdıklarını 1-2 saate kadar açılacağını ilettiler muhtemelen en geç 24 saate bu problem çözülecek"
BTK ile görüştükten 10 dakika sonra telefon açıldı, hat numarası, imei ve telefon marka modeli istediler. Başına gelen olursa ilk btk'yı arasın