Muratgulgen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitim her zaman kişisel öğrenimden farklıdır. Kesinlikle üniversiteye hazırlan. Sadece meslek olarak değil, sosyalleşmek olarak da düşün mesela. Sosyalleşen bireylerin üretkenliği, yaratıcılığı, iletişim becerileri de gelişir.
SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
üniversite okumak sadece meslek icin degil kisinin sosyal ve kulturel gelişimi icin de onemlidir bence herkes okumalidir ozellikle aileden uzak farkli şehirlerde.
sonra siz ne meslek istiyorsaniz onu yapin universite engel degil. ben de insaat muh. okudum mesela
Üniversiteye bu yıl 2 veya 4 yıllık farketmez her şekilde gideceğim. Ancak düşüncem üniversitenin bana sadece sosyallik ve biraz bilgiden başka bişey katacağını sanmıyorum
huseyincengiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Takıntılısın sanırım, meslek olarak güzel geleceği her daim olacaktır, kapsamını biraz arttır çeşitlendir.
Okuyup çalışan çok insan var.
Okulunu da ihmal etme.
Hocam küçüklükten beri bişeyleri tamir etme isteği var. Bu şuanda telefon yazılımlarına yöneldi ve biraz da olsa kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum.
Daha yeni olmama rağmen R10 hocalarımdan birkaçının cihazlarını tamir ettim ve ufak tefek kazanç sağladım.
Bi yandan ders çalışmaya devam ederken diğer yandan nasıl daha fazla müşteri elde ederim düşüncesindeyim.