Değerli müşterilerimiz,
Öncelikle anlayışınız için teşekkür ediyoruz. Zor bir zamandan geçiyoruz ve bu süreçte maalesef sağlıklı hizmet sağlayamadık. Özellikle ahrefs paketi içeren siparişlerde ahrefs.com 'un bizlere yapmış olduğu yasal bir engel ve dayatma nedeniyle bir süre hizmet veremez duruma geldi. Bu süreçte cenazemiz de olması nedeniyle sorunun giderilmesi beklediğimizden çok daha fazla uzun sürdü. Ancak 27 Şubat Pazartesi 00.00 itibariyle sorun giderilmiş olup yeniden aktif edilmiştir. Bu süreçte hizmet kullanımı yapamayan tüm kullanıcılarımıza ek süreler sağlanacaktır.

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki biz analizaraclari.com olarak kendi ürettiğimiz bir dijital ürünü sizlere sunmuyoruz. 3.parti yazılımların kontrolünde olan ve her biri en az 500 dolar değerinde olan araçlar sağlıyoruz. Bu sağlama sürecinde maalesef vermiş olduğumuz uygun hizmet nedeniyle bu araç firmalar tarafından engellemelere maruz bırakılıyoruz. Bu nedenle de bazı dönemler hizmet veremez durumda olabiliriz, bunu da kullanıcı sözleşmemizde alenen belirtiyoruz.

mybluedream adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yeni üyelik satın aldım. aldığım üyelik süresi boyunca 6 gün ve 5 gün olmak üzere 2 defa sistem arızası nedeniyle giriş yapamadım. hala da giriş yapamıyorum. umarım sistemler daha stabil ve sorunsuz bir şekilde çalışır.

Sistemimiz bugün 00.00 itibariyle yeniden stabil hale gelmiştir.

caglarbodrumlu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla en son raporları çekilmiyordu bu programın diye biliyorum. şu ne halde ne durumda bilgi verebilecek var mıydı?
çözülmüş müydü rapor alımları?
Analix girişli ile web girişli arasındaki fark nedir?400tl veya 230tl lik paketten birini alacaktım.
hocam bi dönüş alabilir miyiz? sıkıntı olsada geri dönüş süresi aynı mı oluyor yoğun muydunuz aşırı derecede?
Tüm sorularınıza tek bir yerden cevap vermek isterim. Rapor alımları hala manuel olarak devam etmektedir. Ahrefs'le limit konusunda mutabık kalamadığımız bir durum olması nedeniyle şimdilik raporları manuel olarak, destek talebi üzerinden veriyoruz. Analix giriş ve web giriş arasındaki fark birinde kendi tarayıcınızı dilediğiniz yerden kullanmanız, diğerinde ise analix destekleyen bir windows sürümüne sahip olmanızdır. Ayrıca analix piyasada aktif kullanılan diğer tarayıcılar gibi değil, yalnızca bu araçları kullanabileceğiniz bir web tarayıcısıdır.

dLiciouS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keywoordtool io çalışıyor mu
Evet efendim keywordtool aktif olarak çalışmaktadır.

yazilimturkiye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiçbir şekilde teknik destek hizmet vermiyor sitelerinde cenaze sebebiyle hizmet veremeyiz şeklinde duyuru eklediler bizde iş yapıyoruz ekmek yiyoruz bizi mağdur etme hakkını kimse vermiyor size
Efendim size karşı mahcubuz telafi etmek isteriz maalesef hem cenaze hem de ahrefs tarafından yasal bir sürece maruz bırakıldığımız için bu dönemde sistemimize müdahale etmemizde ciddi teknik sorunlar yaşadık. Yazılım ekibimiz bugün 00.00 itibariyle tüm sorunları çözerek hizmeti yeniden aktif etmiştir.