Konu
🚀 Keşfet Garantili Instagram Hesap Yönetimi. Özel Fiyatlar! 🚀
27-02-2023, 01:38:59
Koray
KONU AKTİFTİR
E- Kitabım Çıktı!
TIKLA KONUYA GİT!
Çalışma Örneği:
Spoiler Göster
Adıma Teşekkür Konuları:
Spoiler Göster
https://www.r10.net/tesekkurum-var/3...gibi10024.html
Referanslar:
arifcan adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Hocamızdan hizmet aldım. Kendisi sorduğum her soruya içtenlikle cevap verdi ve ilgilendi. Hatta "soruların olursa her zaman buradayım" diyerek hizmetinin devamlı olduğunu da söyledi. Hesabımla özel olarak ilgilendi ve eksikleri söyleyerek düzeltmeme yardım etti. Bana çok fayda sağladığını ve sayfam için altın değerinde bir hizmet aldığımı düşünüyorum. Kendisine çok teşekkür ederim.
alicvn adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Kendisinden danışmanlık hizmeti aldım açık arttırma ile bana her şeyi en ufak noktasına kadar sayfamı analiz ederek anlattı, işinin ehli ve gözünüz kapalı tercih edebileceğiniz birisi kendisi, tekrardan çok teşekkür ediyorum.
baykabus adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Yaklaşık 1 ayı aşkındır çalışıyoruz. Arkadaşa her konuda güvenebilir, işinizi hesabınızı teslim edebilirsiniz. Çok yetenekli ve işini iyi yapıyor. İşte yapılır dost da kalınır.
emreyavsan adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Arkadaştan 1 aylık yükseliş paketi satın aldım. içerikleri düzenli olarak girdi ve neredeyse sıfırda olan hesabın etkileşim sayılarını 750.000'lere kadar getirdi. Eline sağlık tekrardan.
machinex adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
kendisiyle adminlik anlaşması sağladık. Gerçekten işinin ehli biri olduğu belli. Çok ilgili ve alakalı ++ reff
MaviLim adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Gözümüzün önünde duran ama göremediğimiz eksikleri görmemizi sağladı. Verdiği mantıklı öneriler ile ilerleyeceğiz. Teşekkür ederiz.
SNEBLEX adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Danışmanlık hizmeti alındı kaliteli edepli saygılı ve işinin ehli biri herkese tavsiye ederim ��
Elturko1461 adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Bu kadar bilgili birisi olamaz cidden sayfam çok iyi ilerliyor
REYMEDYA adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Arkadaşla instagram hesabı için çalışma yaptık oldukça ilgili ve instagram hesabımızı çok iyi seviyelere getirdi teşeklürle
oktayonat adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Hocamla aylık çalışma tamamladık. Eksiksiz günbegün özgün ve kaliteli içerikleri çıktı. Erişim kazandık.