Merhaba. Arkadaşlar mesela ben genelde HTML,CSS biliyorum. PHP MVC yapısı kuracak kadar bilmiyorum. JS desen temel bilgim var onu da 2018 yılında Emrah Yükselin derslerine bakmıştım. O zamandan beri hatırlıyorum. Yetersiz görüyorum hiçbir şekilde ilerleyemiyorum. Birşey alıp satacak param da yok. Kriptoda batırdım zamanında. Ufak Facebook gruplarında tanıttım birşeyler yaptım 5-20 manat gibi hesabıma attılar ama bu da yetersiz yani insanlar beni tanımıyorlar yani ne yapacağımı da bilmiyorum gerçekten umutsuzluğa kapılıyorum artık. Freelancer siteleri de olmuyor bir şekilde yazmıyorlar. Babamdan para alıp başlarım onda sıkıntı yok ama artık ona da yüzüm yok söylemeye bu konularla ilgili inanmıyor internetten para kazanılır mı diyor. Arkadaşlar biliyorum şimdi git çalış diyeceksiniz ama işte yok. Hem zamanında birkaç insanlarla çalıştım. Ufaktan wordde excelde işler gördüm maaşlı olarak diyorum ama inanın onlar da boş. İş şu anda yok. Ama ben internet dünyasını gerçekten seviyorum ve burdan son demeyecek şekilde artık para çıkarmak istiyorum. Hadi olmadı mı? Olmadı yok Rufiq yaparsın başarırsın diyorum kendime. Bitmeyecek bu benim için. Kimse inanmıyor ama görüceksiniz kazanacağım burdan Sizlere göstermek için değil bu kazancı. Başarının sırrını göstereceğim Size diyorum evdekilere. Ne olursunuz bana bir örnek bir yol gösterin. Dropshipping deseniz inceledim sermayesiz olmuyor onu biliyoruz. Kripto desen orayı da biliyoruz düzgün yatırmazsan batıyor. Freelancer siteleri de biliyorum reklam yorum ve s gibi şeyler olmazsa portfolyo olmazsa olmuyor. İnanın bazen sinirden ağlamak istiyorum.