BZKRT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Acaba kaç yaşında kendisi şu anda 😂
Şu an 10 yaşında abisi

SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu da mi gol degil ya. bu kez ben çıkarım diye geldim

@Yeniceri; adamdır yine ince düşünmüş
O senin adamlığın Aykut, teşekkür ederim

Risque adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesap 2013'te açıldığına göre, minimum 10 yaşında. Birkaç seneye aramıza katılırsa, babasından da makale yazarlığını öğrenip ticarete atılırsa, kardeşimize makale yazdırırız artık
Okulunun düzenlediği şiir yarışmasında birinci oldu. Babasının izinden gidiyor, neden olmasın

A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeğenlerim var. Acaba r10a üye yapsam mı? 15 16 yaşındalar.
Makale işleri için.
16 yaş barajını aştılarsa elbette üye olabilirler. Daha küçüklerse, azıcık daha beklesinler. Eğer yeni doğdularsa davetiye gönderelim ve 16 yaşına kadar sınırlama koyalım

Umutsuz78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence haksızlık ilerde hazırda 5 yada 6 yıllık rank alacak ama r10 da o kadar geçmişi olmayacak r10 profillerin otoriteleri bence önemli millet rank satın aliyor güven ve prestij için
Bu kadar büyütmesek mi? Babasının yıllar boyu binlerce kişinin evine ekmek götürmesine yardımcı olduğu bir platformda, sanırım yanlış bir şey yapmaz. Yaparsa da ilk önce kulağını ben çekerim, içiniz rahat olsun.

kaolin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok ince düşünülmüs 🥰
Teşekkür ederim

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Yeniceri; hocam çok ayrı bir adam ya..
Teşekkür ederim, nevi şahsına münhasır lafı uygun olur mu bilemedim

R3cbe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Baba gibi baba, her şeyi düşünmüş. Allah bağışlasın abi.
Nasip olur mu bize de..
34 yaşında baba oldum. Kız babası olmayı çok istiyordum ve Yaradan nasip etti. Size de eder mutlaka. Çok teşekkür ederim kardeşim

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ahahah bu benim yeğenim
Maşşallah biz sadece Roblox oynatabildik. Bir adım öteye geçemiyor bizim yeğen, sadece roblox ve Zooba oynamakla günü bitiriyor.
Gerisi zaten okul..

Bu arada bundan sonra https://adayurtseven.com/ sıkı takipçisiyiz! içerikleri okuyorum ve çok tatlılar allahım nasip olur mu bee
Bizim ki hem Roblox oynuyor, hem şiir yazıyor Ben sadece nasıl konu gireceğini ve nasıl resim ekleyeceğini gösterdim. Kopya çekme, kendin yaz dedim. Sanırım yavaş yavaş pişecek

R3cbe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
K-Pop dergilerinin nereden alınacağını da sayesinde öğrendik, maşallah site yönetiyor
Yeni nesil Kore'li sanatçıları çok seviyor. Her ne kadar buna anlam veremesem de ve bir yere kadar törpülesem de, yapacak bir şey yok

Risque adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her konuda da duyar kasmayalım be hocam. Bazı istisnai durumlar da olmalıdır. Napacak Yeniceri'nin kızı forumu mu dolandıracak? Bence 10/10 hareket. Şahsen benim de sitem ya da yönetici olduğum mecra olsa, böyle bir hakkım olsa yaparım. Mesela bu konudan güzel de bir fikir kaptım. İleride baba olduğum gün çocuğumun adsoyad.com şeklinde domainini kaydedeceğim.
Arkadaşımızın yaşı küçük muhtemelen. O yüzsden olaylara biraz farklı bakıyor. Kızım doğmadan 5 sene önce karar vermiştim alan adını almaya. Mutlaka yapın. Şahsen ileride hayata gözlerimi yumduğumda, kızım onu ne kadar çok sevdiğimi ve nasıl sabırsızlıkla beklediğimi hatırlayacak.

SociAdwer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tatlı kızımızın sitesinde Blackpink grubu ile ilgili yazıya göz attım. Maşallah noktalama işaretlerinde 1 tane hata mevcut değil. Sanırım site içerik konusunda boş kalmış babası, biraz destek ile beraber doldurmalısınız
Matematiği çok iyi aslında ama Türkçesi de iyi olsun diye mücadele ediyoruz. Arada hata yapsa da yaşına göre fena değil. Teşekkür ederiz abisi