Merhaba arkadaşlar.

Bazı arkadaşlar artık çığırından çıktı lütfen moderatör arkadaşlar artık şu deprem konularını yasaklasın.

Yok şu tarihte deprem olacak yok bu tarihte deprem olacak. İnsanların zaten moralleri alt üst. R10 a giriyoruz kafa dağıtalım diyoruz açıyor üstün zekalı bir arkadaş vay efendim istanbul da deprem olacakmış.

Karsta da deprem olacak napalım ?

Yetkili kişiler açıklama yapmışta öyle olmuşta böyle olmuşta insanların akıl sağlıkları ile neden oynuyorsunuz ?
Konuyu açtın da deprem mi durdu ? R10 a kaç tane deprem bölgesindeki arkadaş giriyor ya da ilerde girecek sosyal medyada saçma sapan hüzünlü müzik ekleyip o anları hatırlatanlar var zaten sen daha niye konu açıpta insanları tetikliyorsun ?

Olacak olur zaten hazırlıklı mısın ? Deprem çantan var mı ? Evinin altındaki otoparkındaki dükkana inipte hiç kontrol ettin mi kolonlar yerinde mi 10 metre kare için kolonu kesmişler mi kesmişlerse bunu şikayet ettin mi ?

Bunları araştırmıyorsun da gidip sözde prof 2 adamın lafını dinleyip burda deprem olacakmış konusu açıyorsun ?

Yardım konusu 7/24 açılır destek istenir elimizden vatandaş olarak ne gelirse yapmaya hazırım ben ama insanları tedirgin edecek şöyle saçma konular açmayın artık.

@Coşkun Çetin; bu konuyu değerlendirirsen sevinirim. Aramızda 30 yaşında olup gerçekten 7 yaşındaki bir insan gibi düşünenler var.

Saçma yorumlara şimdiden cevabım var. Yapı denetime kaç kere gidip binanızı kontrol ettirdiniz ? Kimse size susun demiyor. Yeri burası değil. Gidin adam akıllı yapı denetime ekip getirin binanızı kontrol ettirin ihmal varmı araştırın yargıya taşıyın bizde destek olalım ama gelip burada saçma sapan konu açmayın.