wusti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada "Bu sınırı devlet belirlemiş, kanun bu" diyen arkadaşların tamamı geçen yıl maaşlarına 2 kere zam aldı. 2022 başı aldıkları ile 2023 başı aldıkları arasında minimum yüzde 100'lük artış var. Devlet bir kararname çıkartıp, patronlar yüzde 150 enflasyon olan ülkede maaşlara en fazla yüzde 25 zam yapabilir" dese acaba "devletimiz böyle karar almış, itiraz etmek olmaz" diyecekler mi aşırı merak ediyorum.

Bir de bu karar neden Temmuz'da kalkacakmış mesela? Çünkü iktidar tarafından seçim yatırımı olarak getirildi. Çünkü sürdürülebilir bir şey değil. Kanun falan da yok ortada, kanunu Meclis yapar, kararname ile kanun arasındaki farkı öğrenin önce.
Rahat bülbül öttü umarım o pisliğe denk gelirsin de burda o yorumları yapan insanları anlarsın sözleşme bir kez yapılmış bundan sonra yalanla dolanla insanların huzurunu bozan yuvasını zor duruma sokan aşşağılık insandan başkası değil benim gözümde üstüne üstlük karektersiz adi insandır benim gözümde piyasa ucunca Türkiye deki butun ev sahipleri aynı bahane kızımı evlendircem oğlumu evlendircem şuan benim basimdada var umarım sende görürsün bu durumu ve anlarsın bizi maaş hesabı yapan arkadaş zam almış maaşlar lafa bak bakkala giriyorsun 2 3 parça malzeme 100 tl neyin zamı?

Aç gözünü doyuramamış zavallılar benim gözüm de başka bir şey değil konu sahibi için geçerli değil lafım çünkü kiracisinin evi varmış o yüzden sözüm meclisten dışarı bunları bile bile yapan helak edileceği günü beklesin başka bir şey demiyorum zerre de hakkımı helal etmiyorum

Sizin için söz kağıt parçası sadece o kontrat sözün önemini yapılan anlaşmanın önemini anladığınızda tekrar eleştiri yapın ticarette aldatan bizden değildir buda bir ticarettir.