Eskiden zenginin malı züğürdün çenesini yorardı, bu atasözüne bile takla attırdık. Artık zengin züğürde çene çalmakla yoruluyor. Şakası bir yana öncelikle metinde evinizi öve öve bitiremediğinizi gördüm, değerinin altında kaldığını söylemeniz kafiydi. Ayrıca bu adam 4 yıl önce o eve girdiğinde değerinde belki değerinin üstünde kalıyordu evinizde o zaman ses etmiyordunuz, keyfiniz yerindeydi. Malum sebepler nedeniyle her şey fırladı fakat devlet %25 kilit koydu kiraya, bu yüzden yapabileceğiniz tek şey ihtar çekmek ve beklemek. Ayrıca kiracının eve 4 senede 80k ödemediğini ve 80k zarar açtığını söylemişsiniz, bu çok afaki bir rakam, kendinize gelince baya abartıyorsunuz gibi duruyor. Bunu geçtim eğer eve bir zarar verme durumu söz konusu ise bu sizin lehinize olur çıkartmak için.
Ek not: Yorumlarınızı okuduğumda çok agresif olduğunuzu gördüm, sakinliğinizi korumanız çok önemli. Allah korusun çok kötü haberlere denk geliyoruz milletçe, siz sakinliğinizi koruyun, bir avukat ile görüşüp konuyu çözmeye çalışın. Ama unutmayın, mal dediğiniz bugün var yarın yok, kalp kırmaya değecek konular değil. Aylık ha 5 almışsınız ha 10 almışsınız bi' süreliğine, bu kadar canınızı sıkmayın, ne 5'in önemi var ne 10'un önemi var temele indiğinizde.