Selamlar
Birçok domaini erittim şuan mevcut olanlar bunlar.
Bazılarını projelendiriyorum.
En beğendiklerinizi yazarmısınız rica etsem. Birde gel beni projelendir diye bağıran domain var mı sizce ona göre değerlendirmeye çalışacağım
Teşekkür ederim
Domain Adı: Teknogon.com - 24 yaşında Domain Adı: eDernek.com - 16 yaşında Domain Adı: SosyalVadi.com - 7 yaşında Domain Adı: PetOteli.com - 7 yaşında Domain Adı: WebManya.com - 19 yaşında Domain Adı: Kampusler.com - 17 yaşında Domain Adı: EgitimKitaplari.com Domain Adı: LiderGirisimci.com Domain Adı: WebProfesor.com - 23 yaşında Domain Adı: CncMakina.com- 19 yaşında Domain Adı: Gaziemir.net Domain Adı: Nimster.com - 18 yaşında Domain Adı: eWebTasarim.com - 18 yaşında Domain Adı: Secimler.net - 18 yaşında Domain Adı: Romantizm.net - 18 yaşında Domain Adı: WebRiva.com - 22 yaşında Domain Adı: KaradenizTuru.com - 16 yaşında Domain Adı: MailServisi.com - 22 yaşında Domain Adı: Jeoloji.net - 22 yaşında Domain Adı: WebFikir.com - 20 yaşında Domain Adı: gseo.net - 16 yaşında Domain Adı: Seminer.net 18 yaşında Domain Adı: ileriHaber.com 17 yaşında Domain Adı: Favorilerim.com 18 yaşında - Domain Adı: istikbal. net 18 yaşında Domain Adı: Adaptasyon.com 12 yaşında Domain Adı: Koenzim.com Domain Adı: Biyokutle.com - 6 yaşında Domain Adı: Hucre.net Domain Adı: BesiktasBasket.com Domain Adı: İtalyanca.net 18 yaşında Domain Adı: İspanyolca.net 18 yaşında Domain Adı: Bebimo.com 9 yaşında Domain Adı: SerefliKochisar.com 19 yaşında Domain Adı: Psikiyatrik.com Domain Adı: CikolataEvi.com Domain Adı: MudanyaHaber.com 15 yaşında