QuarkChain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tablo yapınız güzel bu senaryo şöyle olabilir;
Tags' yönetimi panel üzerinde ayrı bir sayfada işlevselliği yapılabilir. Onları listelerken sadece bir yere bağlı olup olmadıklarına göz atılır.

Fotoğrafı eklerken yapmanız gereken düzenlerken silerken veya eklerken fark etmiyor.
DELETE FROM tagged WHERE photos_id = x
Kullanmanız yeterli olacaktır. Bu tablo zaten ilişkilendirme için

Fotoğrafları etiketleme yaptığınız input bir autocomplete olabilir daha önce eklenmiş olan etiketleri seçtirmek için.

Son olarak;
tags tablosundaki tags_slag mutlaka UNIQUE benzersiz olmalıdır bu tabloda etiket kesinlikle tekrar etmemeli.

Not:
Tagged içerisindeki tagged_id'ye gerek yok, o tablodan bir veri çıkarılırken WHERE tags_id = x AND photos_id = X
Öneri;
tablo adı "tags_relation" olabilir
Vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate alacağım.
1- Ayrı bir sayfada işlevsellikten kastınız şu mudur? Yani etiketler için ayrı bir sayfa yapıp etiketleri oradan ekleyip resim yüklerken de select box dan seçtirmek mi?
2- Dediğim gibi ekleme yaparken herhangi bir sıkıntı yok. Ama güncelleme sayfasında ilgili idye bağlı olan etiketleri input' a çektiriyorum örneğin bir resim'e ait 15 adete etiket mevcut bu etiketlerden 3 tanesini silmek yada düzenlemek istiyorum şimdi sizin dediğiniz mantıkta yaptığımızda photos_id yi baz aldığımızda bu sefer hepsi silinecek yada güncellenecek. (Yada bu kısmı tam olarak ben anlayamadım.)