zingaoffical adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen hocam <center> kodunu yazmaktan başlayarak şimdi eğitim alırım ben siz hiç merak etmeyin.

Hocam ben ne anlatıyorum siz ne anlatıyorsunuz. Bizde biliyoruz dosyaları mssql den mysql e çevirip o şekilde veritabanı yazıp oluşturmayı. Ondan bahsetmiyorum ben.
Herhangi bir oynama yapmadan o mssql leri aynı mysql yükleme tarzında yüklenmesi mümkünmüdür uğraşacak olsam zaten ona kodları alır mysql uyumlu hale getiririz sorum bu değil.
Bir eklenti vs. ile cpanelde bunun yapılması mümkünmüdür mssql kurulabilir mi cpanele bunları soruyorum ya da kodları sıfırdan düzenlenmeden yüklenebilir mi.
Her şeyide eğitim alına bağlamayın. E book satıcıları gibi yazı fontunu nasıl kalın yapcaz desek eğitim alın diyecek hale geldiniz ayıptır ya
Sen çok dolmuşsun, yardım etmeye çalışıyorum ama değmeyeceğin aşikar, ne alaka ebook ne alaka <center>, cebinizden 5 kuruş çıkmayacak diye girdiğiniz şekiller ayrı bi' şey, öğrenmeye açık istekli birey olsanız hadi anlıcam beş kuruş hesabını ama o da değil, uzatmıyorum değmez.