Merhaba,
C# öğrenmek istiyorum. Öğrenmek istediklerim
.veritabanı ekle
.veritabanı sil
.veritabanı güncelle
.kullanıcı girişleri
Bu tarz bilgileri öğrenmek istiyorum.
Yukarıda saydıklarım işlemleri internette arayarak bulabiliyorum fakat ben artık googleye " veritabanına veri ekleme kodu " gibi aramalar yapmak istemiyorum
Bu işlerin mantığı nedir algoritma nedir hangi kodu nerede nasıl kullanmalıyız gibi bilgileri öğrenmek istiyorum
Mesela veritabanı tabanına eklerken
Komut.parameters.addwithvalues ( böyleydi sanırım) bu tarz komutlar yazıyoruz bunlar ne demek bilmiyorum sadece bu şekilde yazmam gerektiğini biliyorum bunların detaylarını öğrenmek istiyorum.
Kitap ise kitap udemy ise udemy bunları nasıl öğrenebilirim?
Sevgili dostum ege üni otomasyon teknikeriyim. Sana tavsiyem önce algoritma nasıl kurulur mantığını anlıcak bikaç kitap ile başla .
üniversitelerin pdfleri de baya iş görür.herhangi sana yakın mühendislik fakultesine gidip kolaylıkla bulabilirsin.ve oradan bikaç öğrenci arkadaş bul biraz yardım al
kolay bi program değil bu arada. ünide en çok zorlandığımız derslerden di. daha sonra programı indir .çok basit 10-20 satırlık çalışan hazır kodlar yazıp çalıştır.elin aşina olsun
teknik donanımın ne düzeyde bilmiorum ama . 1+1 = 2 gibi çok basit kodlar yazıp çalıştır bu şekilde 1 yıl içinde baya yol kat edersin.uzman bi kurumdan özel ders te alabilirsin tabiki.
bol şans ve azim diliyorum . zorluk düzenli çalışmayla aşılır bunu sakın unutma. ve eğitimin için zaman emek ve para harcayarak yatırım yap. birazda dil öğren geliştir. adios panços