İyi akşamlar herkese. Arkadaşlar ben mesela burada herhangi bir hesap ve s olsun satın almak istersem mecburen bankaya gitmek zorunda kalıyorum. Mesela bizde Azerbaycanda şöyle birşey var. Banka mobil uygulamalarından karşı tarafın hesabına para aktarmak için karşı taraf 16 rakamlı şifreyi söylerse öyle transfer edebiliyorsun parayı 3 Manat kaybetmekle ama. Fakat karşı tarafa 16 rakam söyleyince karşı tarafda da şüphe yaratıyor ister istemez öyle ödeme yöntemimi olur diyorlar. Fakat Azerbaycanda nedense böyle. İBAN ile ödeme yapmak için mesela bankaya gitmek zorundasın. Fakat bende kart hesabımda mesela para var ve oturduğum yerden adamın hesabına parayı transfer etmek istiyorum kalkıpta bankaya gitmek istemiyorum. Hem banka karşı tarafın para yanlış gitmemesi açısında TC kimlik numarasını bile istiyor. Fakat bunu adama anlatana kadar sinir krizi oluyorsun. Şimdi ben bir Azerbaycanlı kardeşimden öğrendim Wise ile ya da USDT ile gönderebilirsin diyor ama bazı mesela dijital ürün satan arkadaşlar ben anlamıyorum o işlerden bile diyor banka kartıma transfer et falan diyorlar. İBAN numarasını veriyorlar buraya transfer et diyorlar. Fakat dediğim gibi bunun için bankaya gitmek zorunda kalıyorum. Binance P2P ile sanırım bir de mümkün ama onu hiç kullanmadım. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.