Hepimize geçmiş olsun Hocam. Rabbim hayatını kaybedenlere rahmet etsin geride kalanlara sabırlar versin. Bende iskenderundayım herhangi bir ihtiyaç halinde ulaşabilirsin Hocam.
İskenderundayım ben de. Her zaman ulaşabilirsiniz siz de. Teşekkür ediyorum.
Geçmiş olsun Bilal bey, ben yazdıklarınızı okurken ürperdim, dile kolay yaşayanlara... İçimiz yandı, halen yanıyor, uzun bir süre de yanacak. Kaybettiklerimizin mekanı cennet olsun. En ufak bir istek ve arzunuz olursa yazın bizlere lütfen. (İnsan bazen küllerinden yeniden doğar)
Çok teşekkür ederim.
Geçmiş olsun hocam

nerede kalıyorsunuz şu an?
Çadırda kalıyoruz.
Odabaşı mh oturuyordum ben de. Binamız tuzla buz oldu. 12 saat göçükte kaldım, eşimi kaybettim ve dediğiniz gibi mezarını bile bulamıyorum halen. Allah sabrınızı arttırsın. Ve böylesine bir daha tanıklık ettirmesin
Başınız sağ olsun. Cennette buluşun inşallah.
Gecmis olsun abi, umarim tez zamanda toparlanirsiniz. Kaybettiklerimiz icin hepsine ayri ayri rahmet diliyorum, Allah oncelikle sizzlere sonrasinda hepimize sabirlar versin. Istanbul'dan bir isteginiz arzunuz ihtiyaciniz olan ne varsa soyleyin lutfen. Ulastirabilecek bir ekip var. Her zaman yaninizdayiz..
Çok teşekkür ederim.
Ben de Antakyalıyım. Depremden sonra 1 haftayı orada geçirdim. Bizim bina tam yıkılmadı ama ağır hasarlı yani sağlam da bir tarafı kalmadı. Depremden sonra dışarı çıkana kadar durumun ciddiyetini anlamamıştım. Sokaklar gerçekten cehennem gibiydi. Çığlıklar, enkazlar üstüne o soğuk ve yağmur bitirdi bizi. Mahallemizde çok az kişiyi çıkarabildik.
Yakınen tanıdığım birçok insanı kaybettim. Ev de gitti, iş de gitti planlar da. Antakyada hayat durdu. Çocukluğumu geçirdiğim sokaklar yıkıldı geriye hiçbir şey kalmadı.
Ama yakın zamanda yine dönüyorum. Ne olursa olsun Antakyayı bırakamam. Bırakmam.
Biz de buradayız. Bırakmayız asla, giden dostlarımız da gelecekler.
Hocam çok geçmiş olsun Allah kimseye bu anı tekrar yaşatmasın.
6 gün maraştaydım orası bile çok kötü iken hatayı düşünemiyorum.
Buyrun gelin evimde , dilediğiniz kadar kalabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim.