Okuması dahi çok güç oluyor insan için. Deprem(leri) Kayseri'de yaşadım, hissettim. Burada da çok fazlasıyla hissettik, en ufak artçıları dahi hala hissetmeye devam ediyoruz bulunduğumuz konum itibari ile. O an yaşanılan çaresizlik, aileye ulaşabilme çabası, aileyi koruyabilme çabası vs. her şey çok kötüydü. Sizlerin bulunduğu durumu tahmin etmek dahi güç. 20 gün geçmesine rağmen atlatamıyorum, normale dönemiyorum. Psikolojik olarak baya yıprandık, bittik. Aile küçüklerimiz uyku uyuyamıyor, en ufak artçıda büyük tedirginlik yaşıyorlar. Diken üzerinde yaşıyoruz. Ancak halimize şükür etmekten, daha kötüsünden sığınmak için Allah'a dua etmekten maalesef ki şu süreçte elimizden başka bir şey gelmemekte. Allah gerçekten hepimizin yardımcısı olsun.

Her ne kadar kötü bir süreç olsa da sizin klavyenizden dökülen yazıları okumak, aramızda bulunmanız büyük bir sevinç. Allah bir daha sizlere, bizlere, sevdiklerimize böyle bir felaket yaşatmasın inşallah. Elden hiçbir şeyin gelmediği bir dönemden geçiyoruz.

Corona olsa, en azından maske takıp önlememimizi alabiliyorduk. Kuş gribi, domuz gribi vs. hepsi için ufakta olsa bir önlem alma şansımız vardı. Ancak maalesef ki bulunduğumuz dönemde ekonomik özgürlüğünüz yok ise bu süreçte alabileceğiniz önlem sayısı çok az olabiliyor.

Çok çaresiz, acımasız bir dönemden geçiyoruz. Mal canın yongasıdır derler ancak şu durumda giden mal olsun. Her şey zaman ile elbet yerine koyulur. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Çok geçmiş olsun Bilal hocam.