Herkesi bilmem de ben ticarete başlamadan önce banka hesabımda 30₺ civarı vardı. İnternet paketi bile zor zekât yapıyordum. Başlarda çok kanı bozuk ve yol gösterme ayağına yoluna taş koyan tiplere denk gelsem de hepsinden dersimi alıp devam ettim yoluma. Bu arada forum üyeliğimden yıllar öncesinden itibaren ticaretle uğraşıyorum.

Çocukluktan beri hep farklı olanı yapmaya çalışır, yaptığım her işi mutlaka aynı özen ve hassasiyette yaparım. İster günde bir ister bin müşteri yazsın saygım ve iletişim kalitemi hep korurum. Sürekli projeler geliştirir onların yol planını düşünürüm.

Amacım ne yüzbinlerce para kazanmak ne de lüks bir hayat yaşamak. Tek amacım benimle ticaret yapan birinin " Verdiğim son kuruşa kadar hak etti. * demesi oldu her zaman.

İlk günden şu güne dost kadar düşman da kazandım. Çoğu kişi işin arka tarafını bilmiyor ama gerçekten bataklıktan farksız. Güler yüzlü ama içten pazarlıklı insanlardı rakiplerimin çoğu.

Allah'a şükür şuana kadar binlerce kişinin duasını veya teşekkürünü aldım. Tek bir seninle iş yaptığıma pişman oldum lafını işitmedim. Gerisinin de çok değeri yok gözümde. Varsın para, ona kul köle olanların olsun
Vicdan rahatlığı bana en büyük ödül.