dolcekoray adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, aklıma takılan bir soruyu size de sormak istiyorum. Herkes gerçekten en dipten mi geliyor?

Mesela forumdaki iş yapanları düşünelim. Gerçekten herkes en dipten gelerek mi bir başarıya ulaştı ve bu başarı süreklilikten mi geliyor?

Ayrı olarak da bir sorum daha var. Hem benim için hem de bu durumda bulunan diğer saygıdeğer üyeler için.

Örneğin her şey güzel başladı motivasyonunuz da yerinde, işler tıkırında ve sonra bir anda elinizdeki sahip olduğunuz her şey daha kötü bir hale geliyor. Maddi olarak yerlere düşüyorsunuz ve bu sizin maneviyatınızı da etkiliyor. Bu durumda ne yaparsınız?
En dipten geleni de gördüm babadan devam ettireni de. Dediklerinin hepsini yaşadım çok ferah dönemim de oldu dibe battığım da oldu. Ticatette birinci kural ben oldum dememek ikinci kural motivasyonu kaybetmemek. İflas edenlerin %70 i büyürken iflas ediyor. Kontrolü kaybetmeden büyümek gerek sanırım zor dönemden geçiyorsun.