Akıl var mantık var 10 yıldır burdayız 2016 dan bu yana sektörün içerisindeyim, Yaşanan veri kaybı yüzünden sözleşmelerimize bile belirttiğimiz halde müşterilerimizin kendi veri yedeği kendisi sorumludur ibaresi yüzünden tamamen bizden kaynaklı durum olduğu için firma olarak ücret iadesi ve hizmet bedelinin fazlasını sunduk kimseyi mağdur etmedik. Eğer etmiş olsaydık bir çok adımıza şikayet konusu açılmış olurdu, ama siz ücretsiz 1 aylık teknik destek hizmetinizi bile yerine getirmediniz!
Faturayı bilerek sordum çünkü eğer sorunsuz devam etseydik fatura kesmeyecektiniz. Faturayı istediğim an neden anında kestiniz? ( Sadece meraktan soruyorum )
Hizmeti sorunsuz teslim ettiğini söylüyorsun halen nerede hizmet kanıt sunman gerekli sizden teyit almadık sorunsuz hizmetiniz tanımlanmıştır diye, Win10 bile template arasında mevcut değil kaldıkı müşteriler tarafından en çok kullanılan işletim sistemi onu bile yapmadınız..
Herşeyden önce hak var hak yemem yedirtmem. Madem sorunsuz tespit ettiniz ne diye buraya konu açtık? Amacımız ney?
Lafı uzatmaya gerek yok templateler bile eksik yüklendi ücret iadesi yapılmasını talep ediyoruz.